1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα 8 μυστικά των ζευγαριών που δεν μαλώνουν ΠΟΤΕ!| Fay’s book


Τσακώνεσαι πολύ συχνά με τον αγαπημένο σου; Αν ναι τότε ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι για αυτό ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την ποιότητα της σχέσης σου. Υπάρχουν κάποια ζευγάρια που δεν τσακώνονται σχεδόν ποτέ (ή ποτέ) και παρακάτω θα διαβάσεις τις 8 συνήθειες που έχουν αποκτήσει.

#1. Επιλέγουν οι ίδιοι πότε αξίζει να τσακωθούν και πότε όχι- Αυτό σημαίνει πως δεν ψάχνουν αφορμές για να τσακωθούν αλλά σκέφτονται προσεκτικά πότε είναι σημαντικό να εκφράσουν τη διαφωνία τους.

#2. Ξέρουν τη δύναμη των λέξεών τους- Μπορεί να μην τσακώνονται συχνά αλλά γνωρίζουν ποιες φράσεις ή λέξεις μπορεί να εκνευρίσουν τον αγαπημένο τους και έτσι προσέχουν λίγο περισσότερο το πώς θα εκφραστούν, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως καταπιέζονται.

#3. Δεν πιέζουν καταστάσεις- Γνωρίζουν πως είναι υπεύθυνοι για τους εαυτούς τους αλλά όχι και για τη ζωή των αγαπημένων τους και έτσι δεν τους πιέζουν να κάνουν πράγματα που δεν θέλουν.

#4. Μαθαίνουν από τους τσακωμούς τους- Κάθε τσακωμός είναι για αυτούς ένα μάθημα ώστε να μην επαναλάβουν μια συγκεκριμένη συμπεριφορά.

#5. Δεν είναι επιθετικοί μεταξύ τους- Προτιμούν την επικοινωνία με διάλογο και όχι την επιθετική συμπεριφορά που θα τους απομακρύνει τον έναν από τον άλλον.

#6. Δεν κρατάνε μέσα τους το πώς νιώθουν- Αν έχουν κάποιο παράπονο θα το εκφράσουν τη στιγμή που το έχουν και δεν θα περιμένουν να μαζευτεί μια τεράστια λίστα με παράπονα.

#7. Ζητάνε συγνώμη- Ξέρουν πότε πρέπει να ζητήσουν συγνώμη και το κάνουν χωρίς να φοβούνται τίποτα.

#8. Νιώθουν χαρούμενοι στη σχέση τους- Όταν ένα ζευγάρι τσακώνεται διαρκώς τότε κάτι πιο μεγάλο κρύβεται από πίσω. Όταν όμως νιώθεις καλά με τη σχέση σου δύσκολα θα φτάσεις στο σημείο να τσακώνεσαι σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Διαβάστε ακόμα:

10 γρήγορα tips για να τσεκάρεις πόσο πολύ σε αγαπάει ο αγαπημένος σου

Πώς θα αυξήσεις την επιθυμία να κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου…

7 ερωτήσεις που πάντα ήθελες να κάνεις σε μια sex therapist…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα