1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Προσοχή! ΑΥΤΗ είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ


Υπάρχουν πολλές στάσεις στο σεξ που μπορείς να ευχαριστηθείς χωρίς να θέτεις σε κίνδυνο την υγεία τη δική σου ή του συντρόφου σου. Σύμφωνα με νέα έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία sex toys Arcwave υπάρχουν κάποιες στάσεις που κρύβουν κινδύνους και τραυματισμούς.

Ποια είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ;

Το γνωστό σε όλους doggy style είναι η στάση που οδηγεί στους περισσότερους τραυματισμούς. Στη δεύτερη θέση έρχεται το ιεραποστολικό και αμέσως μετά η στάση 69.

«Ο πιο συνηθισμένος τύπος σεξουαλικού τραυματισμού ήταν τα χτυπήματα και οι μώλωπες», και σύμφωνα με την έρευνα συμβαίνουν κυρίως σε ηλικίες 25 με 35 ετών.

Τέλος υπάρχουν και γιατροί που αναφέρουν τη στάση reverse cowgirl ως την πιο επικίνδυνη σεξουαλική στάση σε όλο τον κόσμο. Η συγκεκριμένη στάση είναι ιδιαίτερα επίφοβη για τους άντρες καθώς το πέος τους μπορεί να σπάσει από τη γωνία που αναγκάζεται να ανοίξει.

Το συμπέρασμα είναι λοιπόν, να απολαμβάνετε το σεξ αλλά όταν πρόκειται για κάποιες συγκεκριμένες στάσεις να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές τόσο για το καλό το δικό σας όσο και για τον σύντροφό σας.

Διαβάστε περισσότερα:

5+1 πράγματα που αν τα κάνεις θα σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή

Τα σημάδια που θα παρατηρήσεις στη σχέση σου μόνο αν είναι 100% υγιής!

Ραντεβού μετά τα 40; Ποιες είναι οι προειδοποιήσεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα