1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

14 tips που θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις τη σεξουαλική σου ζωή από ΣΗΜΕΡΑ το βράδυ


Nιώθεις πως έχεις αποξενωθεί με τον αγαπημένο σου και δεν ξέρεις τι να κάνεις για να έρθετε και πάλι κοντά; Παρακάτω θα δεις μερικά έξυπνα tips που σκοπό έχουν να σας κάνουν να ερωτευτείτε ξανά ο ένας τον άλλον και να δημιουργήσετε τις συνθήκες για να έρθετε πιο κοντά και στο σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης σας.

#1. Έχετε τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο; Καλό θα ήταν να τη βγάλετε από εκεί ώστε να μην αποσπάται η προσοχή σας όταν πέφτετε στο κρεβάτι.

#2. «Κλείσε» ραντεβού με το άλλο σου μισό και φόρεσε το πιο σέξι φόρεμα που έχεις στην κατοχή σου.

#3. Μην υποτιμάτε τη δύναμη ενός φιλιού. Αντί να δίνετε πεταχτά φιλιά που μπορεί να μην τα νιώθετε, αφιερώστε λίγο παραπάνω χρόνο και νιώστε περισσότερο τα φιλιά που ανταλάσσετε.

#4. Ακολούθησε το παράδειγμα του Τζόι από τα Φιλαράκια και χάρισε ένα κουπόνι σεξ στον αγαπημένο σου ώστε να το χρησιμοποιήσει όποτε θέλει εκείνος.

#5. Αν δεν σας βγαίνει να κάνετε αυθόρμητα σεξ πλέον μπορείτε να το προγραμματίσετε. Δεν είναι ιδανικός τρόπος για να κάνεις σεξ αλλά είναι ένας τρόπος που θα σας φέρει κοντά.

#6. Αλλάξτε λίγο τη ρουτίνα. Αν για παράδειγμα εκείνος περιμένει να σε δει στο σπίτι με πιτζάμες και κότσο στα μαλλιά, ανέτρεψε τα δεδομένα φορώντας κάτι πιο σέξι. Κάνε μικρές εκπλήξεις που θα έχουν μεγάλο αποτέλεσμα.

#7. Δοκιμάστε το σεξ εκτός κρεβατοκάμαρας. Προσπαθήστε να κάνετε σεξ στον καναπέ, σε κάποιο τραπέζι, στο χαλί ή όπου αλλούσ ας βολεύει.

#8. Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. Ήρθε η ώρα να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω. Βάλτε ένα όριο στον εαυτό σας για το πόσο θα δουλεύετε.

#9. Μειώστε τον χρόνο που αφιερώνετε στα κινητά σας το Σαββατοκύριακο.

#10. Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία υπέρ σας στέλνοντας στον αγαπημένο σας σέξι μηνύματα.

#11. Μην υποτιμάτε τα quickie!

#12. Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό στο σεξ, παίξτε ρόλους, δείτε μαζί μια ερωτική ταινία.

#13. Δείξτε του ότι τον ποθείτε… Ακόμα και αν εκείνος δεν ανταποδώσει τα λόγια σας θα νιώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό του και αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σας.

#14. Ξεκίνα να φτιάχνεις τη δική σου ερωτική διάθεση…πριν απευθυνθείς στον αγαπημένο σου. Κάνε ένα ζεστό μπάνιο, άπλωσε λάδι ή κρέμα στο σώμα σου, φόρεσε τα σέξι εσώρουχά σου.

Διαβάστε ακόμα: 12 σημάδια που αποδεικνύουν πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσεις από τη σχέση σου

Μήπως δεν βλέπει καθόλου σοβαρά τη σχέση σας και σου λέει ψέματα; Δες πώς θα το καταλάβεις!

Οι τοξικοί άνθρωποι καταστρέφουν τη ζωή μας -Δείτε πώς θα τους αντιμετωπίσετε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα