1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πόσο καλοί ψεύτες είναι τα ζώδια;


Εσύ πόσο καλός είσαι στα ψέματα; Μήπως φταίει το ζώδιό σου για αυτό; Είναι αλήθεια πως ο κάθε αστερισμός έχει διαφορετική σχέση με το ψέμα, και εντελώς διαφορετικά επίπεδα ταλέντου σε αυτό. Διάβασε παρακάτω για να δεις αν το ζώδιό σου σε καθιστά… γεννημένο ψεύτη, ή αν είσαι ένα αθώο προβατάκι.

Κριός
Οι Κριοί είναι εκπληκτικοί στα ψέματα και στο να κρατάνε μυστικά. Και ιδιαίτερα καλοί στο να θυμούνται τις ψεύτικες ιστορίες που δημιουργούν, για να διατηρούν μια αίσθηση συνέχειας και να μην καρφώνονται.

Ταύρος
Είναι απαίσιος ψεύτης. Δεν μπορεί με τίποτα, ακόμα και τα πιο αθώα ψεματάκια να προσπαθήσει να πει, θα τον καταλάβουν. Που σημαίνει ότι αν του μαγειρέψεις και είναι χάλια, τα πράγματα θα γίνουν άβολα.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι δεν λένε συχνά ψέματα. Αλλάζουν γνώμη πολύ εύκολα, και μπορεί να αντικρούουν τα ίδια τους τα επιχειρήματα μερικές φορές, αλλά θα το κάνουν πάντα συνειδητά, θα το παραδεχτούν κιόλας.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι είναι πολύ καλοί στο να χειρίζονται ανθρώπους, και έχουν μεγάλο οπλοστάσιο στην κατοχή τους. Δεν λένε ακριβώς ψέματα, αλλά δεν είναι και 100% ειλικρινείς. Δεν θα σ’ το παραδεχτούν ποτέ, όμως.

Λέων
Αυτό το ζώδιο έχει καλές προθέσεις, αλλά κάπως καταλήγει να λέει συχνά ψέματα. Η δραματική του φύση φταίει για αυτό, που τον οδηγεί στο να φουσκώνει πολλές φορές τις λεπτομέρειες από τις ιστορίες που λέει.

Παρθένος
Σιχαίνεται το ψέμα, και θα το κάνει μόνο σε περιπτώσεις που η αλήθεια θα τον έβαζε σε άσχημους μπελάδες. Το πόση ροπή για μπελάδες έχει, τώρα, είναι άλλο θέμα, για το οποίο αξίζει να γραφτεί ξεχωριστό κείμενο.

Ζυγός
Είναι μια γλύκα, και ποτέ δεν θα περίμενες να σου πει ψέματα, αλλά μάλλον σου λέει ψέματα αυτή την στιγμή. Είναι εξαιρετικοί ψεύτες οι Ζυγοί, και είναι πολύ δύσκολο να τους καταλάβεις.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι ίσως το ζώδιο που όλοι γνωρίζουν πως ψεύδεται συχνά. Και είναι αλήθεια. Δεν έχουν και τόσες ενοχές για τα ψέματά τους, αρκεί να μην προκαλούν (σοβαρό) κακό.

Τοξότης
Ο Τοξότης είναι ίσως το πιο εγκληματικά ειλικρινές ζώδιο στον κύκλο. Δεν πρόκειται να πει ψέματα, απλώς επειδή δεν θέλει, του φαίνεται ανήθικο, και επίσης αγαπά υπερβολικά τους ανθρώπους για να το κάνει.

Αιγόκερως
Σε αντίθεση με τον Τοξότη που τους αγαπά όλους, ο Αιγόκερως δεν αγαπά και πολλούς. Αλλά και πάλι δεν βλέπει κανέναν λόγο στο να πει ψέματα, επειδή ξέρει πως στο τέλος όλοι οι ψεύτες πιάνονται. Δεν είναι καθόλου πρακτικό, και οι Αιγόκεροι λατρεύουν την πρακτικότητα.

Υδροχόος
Λέει συχνά ψέματα, αλλά μερικές φορές παρασύρεται από την ίδια του την δημιουργικότητα, και λέει… κακά ψέματα. Αν τον ρωτήσεις, ίσως να αρχίσει να σου κάνει διάλεξη που να αρχίζει με “Και τι είναι η αλήθεια;”

Ιχθείς
Θα πει ψέματα μόνο για να προστατέψει αυτούς που αγαπά. Που σημαίνει πως αν η αλήθεια πονάει υπερβολικά, μάλλον θα σου την κρύψει, για να μην σε κάνει να νιώσεις άσχημα.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα