1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς θα σε απογοητεύσουν οι Δίδυμοι


Απογοητεύσεις θα φας εσύ και εμείς και όλοι μας συνέχεια – είναι στο πρόγραμμα. Αλλά μερικές απογοητεύσεις πονάνε πιο πολύ από τις άλλες, και θα υποθέσουμε ότι σκέφτεσαι τις ερωτικές, για να έφτασες να διαβάζεις αυτό το κείμενο. Οπότε έφτασες στο κατάλληλο σημείο, αλλά δυστυχώς δεν θα έχουμε πολύ καθησυχαστικά πράγματα να σου πούμε. Σίγουρα, από όλα τα ζώδια, στους Διδύμους μάλλον περίμενες ότι θα έχουμε πολλά να πούμε για αυτό το ζήτημα. Η απογοητευτική συμπεριφορά στα κοινωνικά και (ιδίως) στα ερωτικά τους είναι από τα πιο διαβόητα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου.

Και, ναι, υπάρχουν εξηγήσεις, ακόμα και δικαιολογίες. Αλλά αυτό δεν είναι ένα κείμενο για τις δικαιολογίες. Είναι ένα κείμενο για τις απογοητεύσεις. Και αυτές είναι οι πιο πιθανές που θα φας από Διδύμους.

*Η φήμη τους ότι είναι η του ύψους ή του βάθους, αφορά τα πάντα. Στην επικοινωνία, ας πούμε, μπορεί να πάνε από τα δεκάλεπτα ηχητικά κάθε μέρα, στο να μην σου στείλουν για δέκα μήνες.

*Κάποια στιγμή θα βαρεθούν. Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να βαρεθούν, θα μας πεις, αλλά με τους Διδύμους δεν είναι τόσο μακρινή απειλή, όσο συνεχής ανησυχία. Που μπορεί να σε βάζει στο τριπάκι να κάνεις όλο και πιο ντροπιαστικά πράγματα (και συμβιβασμούς) για να τους κρατάς το ενδιαφέρον, που απλά θα κάνει την αναπόφευκτη βαρεμάρα τους να πονέσει περισσότερο.

*Το κέρατο δεν τους είναι ξένο κόνσεπτ, ακόμα κι αν δεν είναι και πρωταθλητές σε αυτό. Ακριβώς όμως επειδή όλη η υπόλοιπη συμπεριφορά τους μπορεί να σε βάλει σε τόση ανασφάλεια, τις φορές που καταλήγουν να το κάνουν, πονάει ακόμα περισσότερο.

*Γενικά, το “θα πονέσει ακόμα περισσότερο” ισχύει στις περισσότερες απογοητεύσεις που θα φας από άτομα αυτού του ζωδίου. Είτε λόγω του πόσο θεαματικά θα το κάνουν, είτε από το πόσες φορές θα το αφήσεις να συμβεί.

*Η ευγένεια δεν είναι το δυνατό τους σημείο, και αυτό μπορεί στην αρχή να φαίνεται αστείο, ακόμα και γοητευτικό. Μέχρι αυτή η έλλειψη ευγένειας να αρχίσει να κατευθύνεται πάνω σου – και όχι με τους διασκεδαστικούς τρόπους που σκέφτεσαι.

 




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα