1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Ραντεβού στην Καραντίνα: Πώς να το κάνεις σωστά


Υπάρχει που λες ένας φτερωτός αρχαίος Έλληνας Θεός και κυκλοφορεί στην πιάτσα με το όνομα Έρωτας. Κουβαλά στο σακίδιο του βέλη και κεραυνοβολεί ανυποψίαστους θνητούς ξεκινώντας εκατομμύρια μπερδεway καταστάσεις σε όλο τον πλανήτη. Αυτή την περίοδο ωστόσο βαράει αναδουλειές, μιας και τα lockdowns κι η απαγόρευση των μετακινήσεων έχει μειώσει αισθητά τους ερωτευμένους στον δρόμο, κάνοντας μάλιστα τα ραντεβού είδος υπό εξαφάνιση. Κάπου εδώ εμφανιζόμαστε εμείς κι απλώνουμε μια χείρα βοηθείας σε εκείνους που θέλουν να βγουν ραντεβού τον καιρό της καραντίνας.

Τρόποι υπάρχουν, λοιπόν για να μη στερηθούμε τα ραντεβουδάκια αυτή την περίοδο και πιο κάτω σου τους απαριθμούμε, τηρώντας φυσικά όλα τα νόμιμα μέτρα κύριε Χαρδαλιά μου.

Το Να κάνουμε push ups τώρα δικαιώνεται

Οι ποιητές του έρωτα Χρήστος Δάντης και Πωλίνα, είχαν τραγουδήσει τούτον εδώ τον ύμνο των ερωτευμένων στις αρχές του 90 και χρειάστηκαν καμιά τριανταριά χρόνια για να δικαιωθούν. Πλέον, στέλνοντας 6 στο 13033, έχεις τη δυνατότητα για αθλοπαιδιές και γυμναστική, επομένως μπορείς να το εκμεταλλευτείς και να προσκαλέσεις το αντικείμενο του πόθου σου μαζί σου. Και χτίζεις κορμί και βλέπεις το αίσθημα, με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια που λένε και στο χωριό.

Στα παγκάκια είναι η θέα

Τα παγκάκια που τόσο σνομπάραμε τα προηγούμενα χρόνια, αποτελούν σανίδα σωτηρίας, για τα ραντεβουδάκια των ερωτευμένων. Εκμεταλλευόμενοι τον κωδικό 6 που σου δίνει τη δυνατότητα να μετακινηθείς πολλοί/ες ήταν αυτοί που βρέθηκαν με το ταίρι τους στα φιλόξενα παγκάκια που υπάρχουν σε όλη την επικράτεια σε πλατείες και πάρκα. Αν μάλιστα είχες μαζί σου κανένα πατατάκι ή αναψυκτικό μπορείς να φτιάξεις και πικνίκ κατάσταση για την ρομαντζάδα.

Βάζω τον καφέ, βάζεις την βόλτα

Με κλειστή την εστίαση, το take away ήταν δίχως άλλο μια ανάσα κανονικότητας, μέσα σε όλα τα περίεργα που βιώνουμε εν μέσω lockdown. Έτσι λοιπόν μπορείς να τα εκμεταλλευτείς και να προτείνεις στο αίσθημα, να βγείτε μια βόλτα για να κεράσεις καφεδάκι. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο με όσα είχαμε όλοι συνηθίσει, αλλά αν είσαι τυχερός και μένεις κοντά σε μια παραλιακή περιοχή, τότε πίστεψε μας θα τον ευχαριστηθείς πολύ αυτόν τον καφέ κι εσύ και το έτερον ήμισυ. 

Κι αν χιονίσει η Πάρνηθα μας περιμένει

Πριν λίγες μέρες η Πάρνηθα ντύθηκε στα λευκά κι επιτράπηκε στους Αθηναίους να πάνε για χιονοπόλεμο στην περιοχή στέλνοντας μήνυμα με τον κωδικό 6. Αντίστοιχα αρκετοί ήταν αυτοί που επισκέφθηκαν όλα τα χιονισμένα βουνά της Ελλάδα, ώστε να φτιάξουν χιονάνθρωπους αλλά και βρουν μια ευκαιρία για ένα ρομαντικό ραντεβού μια και το λευκό τοπίο έμοιαζε ειδυλλιακό για όλους. Εκτός των άλλων έχουμε κι έναν λογαριασμό στο Instagram να ενημερώσουμε, από το καλοκαίρι που πλατσουρίζαμε ανέμελοι.

Βιντεοκλήση αγάπη μου

Σίγουρα, το να μην μπορείς να δεις τον άλλον είναι μεγάλο ζόρι, όμως για λίγο καιρό ακόμη πρέπει να προσαρμοστούμε στα υγειονομικά δεδομένα της εποχής. Άλλωστε, για τα ζευγάρια από απόσταση εδώ και χρόνια ισχύει το βιντεοκλήση, παλιά μου τέχνη κόσκινο. Ωστόσο μπορείς να φτιάξεις ένα πιο ρομαντικό σκηνικό που θα το εκτιμήσει μέχρι… κι η οθόνη σου. Άναψε κεράκια, φόρα τα καλά και φρόντισε εκ των προτέρων να παραγγείλεις κάτι που αρέσει και στους δυο σας. Εφαρμογές όπως το e-food και η Wolt άλλωστε σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις έκπληξη στον/ην αγαπημένο/η σου. Μάλιστα αν τα πράγματα γίνουν λίγο πιο πικάντικα, μπορείς να κάνεις και λίγο cyber sex, παίρνοντας πάντα τις απαραίτητες προφυλάξεις για την ασφάλεια και τα προσωπικά σου δεδομένα.

In couple-shopping we trust!

Εδώ και λίγες μέρες τα μαγαζιά είναι ανοιχτά με αυστηρούς περιορισμούς και συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο για κάθε πελάτη. Παρόλα αυτά, δίνουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στα ζευγάρια να συνδυάσουν ένα δίωρο ραντεβού μαζί με ψώνια. Χαζεύοντας σε ρουχάδικα, βιβλιοπωλεία, είδη δώρων και δισκάδικα, θα βρεις τρόπο να αναθερμάνεις λίγο τη σχέση σου και να θυμηθείς πόσο ωραία περνούσες συνδυάζοντας το shopping therapy μαζί με την παρουσία του/της αγαπημένου/ης σου. Εξέπληξε μάλιστα ευχάριστα τον άλλον κάνοντας του ένα δώρο, χωρίς αφορμή.

Είχα το όνειρο μου το ποδήλατό μου

Ποδηλατόδρομους έχουμε ευτυχώς πολλούς στην χώρα. https://www.in2life.gr/features/notes/article/1008077/vrhkame-toys-kalyteroys-podhlatodromoys-ths-horas.html Εφόσον ο Λέανδρος μας χαιρέτησε κι ο καιρός πια το επιτρέπει, μπορούμε να συνδυάσουμε και πάλι την άθληση με μια ρομαντική ποδηλατάδα. Με τον κωδικό 6, μπορείς να καβαλήσεις το ποδήλατο σου και να προσκαλέσεις το ταίρι σου σε μια βόλτα- ραντεβού που σίγουρα θα δώσει μια τόνωση και σπιρτάδα στη σχέση σας. Αντίστοιχα κι η βόλτα με την μηχανή κάνει σοβαρή δουλειά κι επιτρέπει και σφιχτούς εναγκαλισμούς, εφόσον τηρείται ο νόμος και κινούμαστε ενός νομού.

Νοίκιασε ένα Airbnb

Με τις μετακινήσεις εκτός νόμου να επιτρέπονται μόνο για λόγους εργασίας, οι εκδρομές φαντάζουν όνειρο απατηλό ακόμη, ωστόσο μπορείς να νοικιάσεις ένα Airbnb μέσω της πλατφόρμας εντός νομού και να διανυχτερεύσεις μαζί με το αμόρε σου. Βρες μια επιλογή κοντινή και για τους δυο σας, ώστε να δικαιολογεί την αποστολή μηνύματος με τον κωδικό 6 (περίπατος). Μπορείς να παραγγείλεις από το αγαπημένο σας εστιατόριο ή ακόμη καλύτερα να μαγειρέψεις τη σπεσιαλιτέ σου και να περάσεις μια υπέροχη νύχτα με εκλεκτό φαγητό, άραγμα κι αγαπημένες σειρές και προφανώς πολύ σεξ, χωρίς να αγχώνεσαι για τη βραδινή απαγόρευση μετακίνησης!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα