1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

9 πράγματα που θα κάνει για εσένα αν είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σου


Μπορεί να σου είναι δύσκολο να καταλάβεις αν ένας άντρας είναι ή όχι ερωτευμένος μαζί σου αλλά παρατηρώντας προσεκτικά κάποια σημάδια μπορείς να βγάλεις σημαντικά συμπεράσματα για εκείνον και για τη σχέση σας. Αν ο καλός σου κάνει κάτι από τα παρακάτω σημαίνει πως η σχέση σας βαδίζει στο σωστό δρόμο.

#1. Βρίσκει χρόνο για εσένα σε συχνή βάση; Τότε σίγουρα αισθάνεται όμορφα για εσένα γιατί αν δεν ίσχυε αυτό θα προσπαθούσε να σε αποφεύγει!

#2. Σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής και προστατευμένη; Τότε μείνε δίπλα του και απόλαυσε την ασφάλεια που σου προσφέρει ο συγκεκριμένος άντρας.

#3. Κρατάει πάντα τις υποσχέσεις που σου δίνει; Τότε σίγουρα νοιάζεται για τα συναισθήματά σου και δεν θέλει να σε απογοητεύει.

#4. Έχεις ήδη γνωρίσει την οικογένεια και τους φίλους του; Αυτός ο άντρας δείχνει πως δεν ντρέπεται για εσένα και θέλει όλοι να ξέρουν πως είσατε μαζί.

#5. Απολαμβάνει ακόμα και τα πιο τρελά στοιχεία του χαρακτήρα σου; Είναι σημαντικό να είσαι με κάποιον άνθρωπο που δεν προσπαθεί συνέχεια να σε αλλάξει.

#6. Προσπαθεί να σε κατανοήσει ακόμα και όταν σε πιάνει η υστερία; Τότε σίγουρα έχεις δίπλα σου ένα κελεπούρι!

#7. Υποστηρίζει τα όνειρά σου και θέλει να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου; Τότε σίγουρα σε αγαπάει, σε εκτιμάει και είναι ο άνθρωπός σου.

#8. Δέχεται τις απόψεις σου και τον νοιάζει η γνώμη σου; Αυτό το κριτήριο είναι πολύ σημαντικό και δείχνει πόσο ψηλά σε έχει στο μυαλό του.

#9. Σου φέρεται πάντα σαν να είσαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή του; Να είσαι σίγουρη πως αυτός ο άνθρωπος είναι μοναδικός και καλά θα κάνεις να μην τον χάσεις από το πλευρό σου.

Διαβάστε ακόμα: 6 πράγματα που κάθε ζευγάρι μπορεί να κάνει για να σώσει τη σχέση του

5 λόγοι που είσαι θυμωμένη με τον πρώην σύντροφό σου παρόλο που εσύ τον χώρισες

ΑΥΤΟΙ είναι οι 3 βασικοί λόγοι που οι άντρες δεν ερωτεύονται τόσο εύκολα πια…




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα