1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

4 τρόποι για να πείσεις τον σύντροφό σου να κάνει…ό,τι θέλεις!


Υπάρχουν κάποια πράγματα που οι άντρες συνήθως δεν θέλουν να κάνουν. Ωστόσο υπάρχουν επίσης κάποια tricks που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το σκοπό σου χωρίς να χρειαστεί να τσακωθείς με τον αγαπημένο σου.

#1. Μήπως υπάρχουν κάποιες δουλειές του σπιτιού που ο αγαπημένος σου συχαίνεται να κάνει; Μια ειδική σε θέματα σχέσεων αναφέρει πως επειδή οι άντρες είναι πιο οπτικά όντα είναι προτιμότερο να τους δείχνεις τι πρέπει να κάνουν παρά να τους λες. Αν θέλεις να πετάει τα σκουπίδια μην του λες «πέτα τα σκουπίδια» αλλά άφησε τη σακούλα στην είσοδο της πόρτας ώστε να αναγκαστεί να τα σηκώσει για να ανοίξει την πόρτα. Τέτοια μικρά τρικ μπορούν να λύσουν πολλά προβλήματα ανάμεσά σας.

#2. Πολλές φορές οι άντρες θέλουν επιβράβευση για να κάνουν κάποιες δουλειές στο σπίτι κάτι που δεν συμβαίνει σε τόσο μεγάλο βαθμό στις γυναίκες. Μπορεί να σου φαίνεται άδικο αλλά αν είναι να γίνει η δουλειά σου με ένα δεκάλεπτο μασαζάκι ή το σερβίρισμα ενός ωραίου δείπνου…χαλάλι.

#3. Αντί να φωνάζεις δείξτου με τον τρόπο σου πόσο πολύ σε στεναχωρεί η συμπεριφορά σου. Δεν χρειάζεται να πεις ούτε μια λέξη. Και μόνο που θα του πεις ένα βράδυ ότι θα πας στο δωμάτιο να κοιμηθείς από τις 8 θα το πιάσει το μήνυμα.

#4. Ετοίμασέ του λίγο πιο συχνά το αγαπημένο του φαγητό και να είσαι σίγουρη πως εκείνη τη στιγμή δεν θα μπορεί να σου πει όχι σε πολλά πράγματα. Οι άντρες σκέφτονται αρκετά με το στομάχι και είναι σημαντικό να ζητήσεις αυτό που θέλεις την κατάλληλη στιγμή.

Δοκίμασε τα παραπάνω tricks και στείλε μας να μας ενημερώσεις για το αν είδες κάποια διαφορά στη σχέση σου.

Διαβάστε ακόμα: 3 tips για να κάνεις τη νέα σου σχέση να έχει μεγάλη διάρκεια!

7 σημάδια που δείχνουν πως γκρινιάζεις στον σύντροφό σου (ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνεις)

Νιώθεις πως έχει απομακρυνθεί ο σύντροφός σου; Δες πώς θα αλλάξεις τα δεδομένα της σχέσης σου!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα