1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Οι εφαρμογές που κάνουν τις γνωριμίες παιχνιδάκι


Ο κόσμος προχώρα, εξελίσσεται κι αλλάζει μέρα με τη μέρα, γεγονός που πρέπει να αποδεχτούμε όλοι μας, ακόμη κι αν μας φαίνεται δυσκολοχώνευτο κάποιες φορές. Έτσι λοιπόν από τα… συνοικέσια  προηγούμενων δεκαετιών φτάσαμε στις εφαρμογές γνωριμιών που κάνουν χαμό- ειδικά στις νεότερες ηλικίες οι οποίες και τις χρησιμοποιούν κατά κόρον όντας 24/7 συνδεδεμένοι στα apps τους. Εμείς ξεδιαλέξαμε τα πιο δημοφιλή εξ αυτών και επειδή είμαστε μεγάλες καρδιές σου κάνουμε μια σύντομη παρουσίαση.

Tinder

Πρόκειται μάλλον για τον βασιλιά των dating apps η δημοφιλία του οποίου έχει φτάσει και σε πιο μπούμερ κοινά-ηλικίες. Τα βήματα εδώ απλά. Κατεβάζεις το app στο κινητό σου και δημιουργείς λογαριασμό ορίζοντας την ακτίνα αναζήτησής σου. Στο προφίλ σου αναφέρεις βασικά προσωπικά στοιχεία αλλά η φωτογραφία είναι αυτή που κάνει συνήθως όλη τη δουλίτσα. Αν θες να ματσάρεις με κάποιο από τα προφίλ που περνούν από μπροστά σου πατάς την πράσινη επιδοκιμαστική καρδούλα, αν πάλι όχι το απορριπτικό X. Πλέον η εφαρμογή σου δίνει τη δυνατότητα βιντεοκλήσης, ενώ αν θες τις premium παροχές του (δεν έχεις χιλιομετρικό περιορισμό ή την επιλογή να μην εμφανίζεται η ηλικία σου μεταξύ άλλων) μπορείς να τις αποκτήσεις πληρώνοντας περίπου 11 δολάρια το μήνα.

Bumble 

To πνευματικό παιδί της Wolfe Herd είχε τέτοια επιτυχία στο εξωτερικό, που οδήγησε τη δημιουργό του στη λίστα των πιο πετυχημένων επιχειρηματιών της silicon valley. To Bumble ενθαρρύνει τις γυναίκες να κάνουν την πρώτη κίνηση στο θέμα των γνωριμιών δίνοντας τον πρώτο λόγο σε αυτές. Η επιτυχία του βασίζεται εν πολλοίς στη «φεμινιστική» του πρωτοτυπία καθώς ορίζει τις γνωριμίες τηρώντας τα κριτήρια που θέτουν αυτές. Στα συν του είναι σίγουρα το γεγονός ότι ήταν από τις πρώτες εφαρμογές που πρόσθεσαν τη δυνατότητα του βίντεο.

Badoo

Το Βadoo έχει περισσότερους από 200.000.000 χρήστες κι είναι το αντίπαλον δέος του Tinder στον «πόλεμο κυριαρχίας» των εφαρμογών γνωριμιών. Η δομή του μοιάζει αρκετά με το Facebook ωστόσο εδώ το ζητούμενο είναι η ερωτική σχέση ή το σεξ. Η εφαρμογή είναι δωρεάν ενώ σου προσφέρει τη δυνατότητα ώστε να στείλεις εικονικά δώρα στο υποψήφιο ταίρι σου για να το εντυπωσιάσεις προκειμένου να σε συναντήσει.

BlindChat

Τo Blindchat είναι ένα 100% ανώνυμο Ελληνικό dating app και site με το οποίο μπορείς να κάνεις όσες γνωριμίες θες. Η εφαρμογή απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και είναι πολύ εύκολη στη χρήση της, καθώς είναι το μοναδικό dating app που δεν χρειάζεται εγγραφή. Δεν έχεις παρά να δηλώσεις το φύλο σου και τις προτιμήσεις σου και να ξεκινήσεις το chat άμεσα. Ευτυχώς οι κακόβουλοι κι ενοχλητικοί χρήστες απομακρύνονται με συνοπτικές διαδικασίες, δίνοντας μια έξτρα δικλείδα ασφαλείας.

Ζoosk

Άλλη μία εφαρμογή που είναι πολύ δημοφιλής στη χώρα μας και μεταφρασμένη στα ελληνικά. Το Zoosk μετρά περισσότερους από 27.000.000 χρήστες παγκοσμίως, η πλειοψηφία των οποίων αποθεώνει την υπηρεσία Behavioral Matchmaking. Η συγκεκριμένη υπηρεσία σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσεις αυτόματα προφίλ ανθρώπων με τους οποίους έχεις κοινά ενδιαφέροντα. Η εφαρμογή είναι δωρεάν ενώ μέσω των zoosk coins μπορείς να στείλεις εικονικά δώρα στα προφίλ των χρηστών που έχεις ξεχωρίζει κι επιθυμείς να συναντήσεις από κοντά.

ΟkCupid

Το OkCupid μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις το ταίρι σου, είτε θέλεις περιστασιακά ραντεβού, γάμο ή μια ενδιαφέρουσα ερωτική ιστορία. Παρέχει 60 διαφορετικές ταυτότητες φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού. Η δωρεάν εφαρμογή γνωριμιών είναι ιδανική για να γνωρίσεις singles, να συνδεθείς, να συνομιλήσεις σε βάθος μέσω ενός μοναδικού συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων. Το ΟkCupid είναι δωρεάν και πολύ εύκολο στη χρήση, ενώ παρέχει ένα σύστημα “Flavors” που δίνει τη δυνατότητα στον εκάστοτε χρήστη να βλέπει τις προτιμήσεις που έχουν τα υποψήφια ταίρια του.

 

 




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα