1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα ζώδια με τα οποία θα κάνεις σεξάρα


Ο καθένας έχει τα δικά του σεξουαλικά βίτσια και προτιμήσεις. Ορέξεις ή διαστροφές. Γλυκούλικες ή σκοτεινές. Το θέμα είναι να βρίσκεις άτομα που να ταιριάζουν οι ορέξεις (ή οι διαστροφές) σας και να συμβαίνει ένα μικρό σόου με πυροτεχνήματα κάθε βράδυ.

Και αν πίστευες ότι τα ζώδια δεν έχουν πολύ ξεκάθαρες απόψεις πάνω σε αυτό το θέμα, ήσουν γελασμένος. Άφησέ μας να σου αποκαλύψουμε μερικά πικάντικα μυστικά.

Κριός
Ανυπόμονος, παθιασμένος, με όρεξη να πάει κατευθείαν στο ψητό. Δεν θα χάσει χρόνο ούτε με αγάπες και λουλούδια, αλλά ούτε και με πολλά προκαταρκτικά· το θέλει τώρα και θα το πάρει τώρα, δηλαδή.
Ιδανικό σεξ: Λέων, Τοξότης, Δίδυμοι, Υδροχόος

Ταύρος
Σε αντίθεση με τον Κριό, ο Ταύρος το θέλει το μακροσκελές του φλερτ. Και κρασιά, και δείπνα, και κορτάρισμα παραδοσιακό. Και όταν φτάσει στο κρεβάτι η ιστορία, μπορεί να το κάνει για ώρες, χωρίς να χρειάζεται ακροβατικά και περίεργες στάσεις. Του αρκεί που το κάνει μαζί σου.
Ιδανικό σεξ: Παρθένος, Αιγόκερως, Καρκίνος, Σκορπιός

Δίδυμοι
Πρέπει να ερεθίσεις πρώτα τον εγκέφαλό του, και το σώμα θα ακολουθήσει τυφλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεσαι πολύ χρόνο, βέβαια. Μια σύντομη – αλλά έξυπνη – συζήτηση είναι αρκετή για να πάρεις το οκέι.
Ιδανικό σεξ: Ζυγός, Υδροχόος, Κριός, Λέων

Καρκίνος
Του παίρνει λίγο καιρό να νιώσει άνετα, αλλά μόλις συμβεί, όλες οι αναστολές του εξαφανίζονται. Συνεπώς, υπομονή και καλές προθέσεις. Όλα θα βγάλουν νόημα μόλις βγάλετε τα ρούχα σας.
Ιδανικό σεξ: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως, Ιχθείς

Λέων
Όπως θέλει να νιώθει σταρ στην καθημερινή του ζωή, άλλο τόσο το θέλει στο σεξ. Μπορεί να δοκιμάσει πολλά πράγματα με τον κατάλληλο σύντροφο, αλλά να θυμάσαι ότι σχεδόν πάντα η πράξη θα περιστρέφεται γύρω από εκείνον.
Ιδανικό σεξ: Κριός, Τοξότης, Δίδυμοι, Υδροχόος

Παρθένος
Όλοι μπορεί να νομίζουν ότι οι Παρθένοι είναι Παναγίτσες, αλλά στην πραγματικότητα μπορούν να γίνουν διαβολάκια. Αυτό που χρειάζονται πρώτα είναι να νιώσουν ασφάλεια μαζί σου, και θα ανακαλύψεις έναν άλλο κόσμο μέσα τους – έναν κόσμο εντελώς πορνογραφικό.
Ιδανικό σεξ: Ταύρος, Αιγόκερως, Καρκίνος, Σκορπιός

Ζυγός
Είναι ανοιχτόμυαλος, αλλά περισσότερο για το φαίνεσθαι. Θέλουμε να πούμε ότι μάλλον δεν θα ενθουσιαστεί αν σκάσεις μύτη σπίτι του με χαλινάρια και φίμωτρα. Βλέπει το σεξ σαν γκουρμέ γεύμα – το απολαμβάνει, αλλά κρατά και μία απόσταση.
Ιδανικό σεξ: Δίδυμοι, Υδροχόος, Τοξότης, Κριός

Σκορπιός
Η διαστροφή, της διαστροφής. Οι Σκορπιοί μπορούν να κάνουν πραγματικά τα πάντα στο σεξ, και με μηδέν ενοχές θα απορρίψουν έναν σύντροφο που δεν τους φαίνεται ότι μπορεί να συναγωνιστεί μαζί τους.
Ιδανικό σεξ: Καρκίνος, Ιχθείς, Δίδυμοι, Υδροχόος

Τοξότης
Ενθουσιάζεται με το παραμικρό, που σημαίνει ότι το μόνο που έχεις να κάνεις είναι α) να διατηρείς λίγη ενδιαφέρουσα κουβέντα, και β) να έχεις δύο-τρία πράγματα στο κρεβάτι που ξέρεις ότι κάνεις πολύ καλά. Αυτό ήταν, έχεις έναν Τοξότη δικό σου πλέον.
Ιδανικό σεξ: Κριός, Λέων, Αιγόκερως, Δίδυμοι

Αιγόκερως
Δείχνει στον κόσμο ότι είναι ξενέρωτος. Και πολύ καλά κάνει, επειδή την αλήθεια την φυλάει για τους προσεκτικά επιλεγμένους παρτενέρ του. Ο Αιγόκερως μπορεί να γίνει αρκετά φρικιό στο κρεβάτι, και το περιβόητο εργασιακό του ήθος προφανώς και μεταφέρεται και στο σεξ. Δεν θα μείνεις ποτέ χωρίς οργασμό.
Ιδανικό σεξ: Ταύρος, Παρθένος, Καρκίνος, Ιχθείς

Υδροχόος
Ζώδιο του αέρα, οπότε κι εδώ η φάση ξεκινά απ’ τον εγκέφαλο. Τα γεννητικά όργανα των Υδροχόων λειτουργούν καλύτερα αν πρώτα έχουν λάβει το οκέι από τον εγκέφαλο, συνεπώς μην ντραπείς να του μιλήσεις για τις πιο παράξενες ιδέες σου, για να προσπαθήσει να τις απορροφήσει μέσα από το σεξ.
Ιδανικό σεξ: Δίδυμοι, Κριός, Λέων, Τοξότης

Ιχθείς
Σεξουαλικά, οι Ιχθείς είναι χαμαιλέοντες. Μπορούν να προσαρμοστούν στις ορέξεις των συντρόφων τους, και συχνά θα λάβουν πιο υποτακτικό ρόλο στο κρεβάτι. Μπορείς να το εκμεταλλευτείς αυτό για αρκετά BDSM καταστάσεις – τις οποίες λατρεύουν.
Ιδανικό σεξ: Σκορπιός, Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα