1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τέσσερα (όχι και τόσο προφανή) πράγματα που ξενερώνουν τους άντρες

Υπάρχει κάτι που έχουμε παρανοήσει λιγάκι στον κόσμο των σχέσεων. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι, στις σχέσεις, αυτά που θα ξενερώσουν το έτερον ήμισυ είναι η γκρίνια ή η προσκόλληση του ενός πάνω στον άλλο. Αυτό είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις για να ξενερώσεις τον σύντροφό σου.

 Δεν είσαι όμως καλυμμένος αν απλά δεν γκρινιάζεις ή αφήνεις στον άλλο τον χώρο του. Αυτά που εσύ πιστεύεις ότι μπορεί να μην τον νοιάζουν και τόσο, τελικά ίσως και να τον διώχνουν μακριά.

Όταν παραπονιέσαι για τις προσπάθειές του

Κανένας άνθρωπος δεν έχει την ικανότητα να προβλέψει τι πρέπει ή τι δεν πρέπει να κάνει και να πει για να μην εκνευρίσει το ταίρι του. Υπάρχουν τα προφανή όπως το να θυμάσαι γενέθλια και επέτειο ή να στέλνεις ένα μήνυμα για καληνύχτα.

Όταν ένας άνδρας προσπαθεί να γνωρίσει καλύτερα μία γυναίκα, θα κάνει κουταμάρες μέχρι να μάθει –όπως και μια γυναίκα άλλωστε. Δεν είναι ανάγκη κάθε φορά να περνά από σαράντα κύματα. Εν ολίγοις, αναφερόμαστε στο κλισέ «Θα έπρεπε να το είχες καταλάβει από μόνος σου». Σταμάτα να λες αυτήν την ατάκα, εξήγησε.

Όταν δεν του δείχνεις ότι τον ποθείς

Τι νόμιζες; Ότι μόνο εσύ έχεις την ανάγκη να ακούσεις διθυραμβικά σχόλια για το κορμί σου; Ή ότι όποτε αναφέρεσαι, παίρνοντας το λάγνο ύφος σου, στον Τομ Χάρντι εκείνος δεν ζηλεύει; Ίσα-ίσα, εκείνη τη στιγμή είναι πολύ πιθανό να σκέφτεται γιατί δεν τον κοιτάς με το ίδιο λάγνο ύφος.

Ένα «ωραίος είσαι σήμερα» κάποιες φορές ίσως και να μην αρκεί. Θέλει να νιώσει κι αυτός σέξι. Κάποιες φορές δεν χρειάζεται να το πεις, μπορείς να το δείξεις με τον τρόπο σου. Χούφτωσ’ τον αν είναι ανάγκη.

Όταν κάνεις συνέχεια υποθέσεις

Συνήθως, αυτοί που προσπαθούν να αποφύγουν την αντιπαράθεση είναι οι άντρες. Θέλουν την ηρεμία τους και την ησυχία τους –εκτός κι αν τους κάνεις κάτι πολύ χοντρό- τις μικροδιαφωνίες θα προσπαθήσουν να τις αποφύγουν. Δυστυχώς –γι’ αυτούς- αυτές οι μικροδιαφωνίες είναι αναπόσπαστο κομμάτι μίας σχέσης.

Όταν λοιπόν ο άνδρας είναι διαρκώς ήρεμος και δεν «μουτρώνει» για μικροπράγματα, μερικές γυναίκες το εκλαμβάνουν σαν αδιαφορία ή ενοχή. Αν είσαι και εσύ μία από αυτές, μην το κάνεις, για το καλό της σχέσης σου. Αν είναι κάτι που τον τρώει καιρό, θα το πει από μόνος του. Αν πάλι τον βλέπεις εσύ να είναι σκεπτικός για καιρό, τότε ρώτα. Μη βιάζεσαι να κάνεις υποθέσεις.

Όταν δεν του δίνεις τον χρόνο που του αξίζει

Τι νόμιζες; Ότι επειδή η κοινωνία θέλει τους άνδρες να μην είναι τόσο εκδηλωτικοί, σημαίνει ότι είναι και απαθείς; Όταν ένας άνδρας είναι σιωπηλός, είπαμε, δε μεταφράζεται ως αδιαφορία ή ενοχή. Αν είσαι ο τύπος γυναίκας που θέλει να είναι τέλεια σε όλα, δουλειά, σπίτι κοινωνική ζωή, και τον έχεις λίγο γραμμένο για να καλύψεις τα υπόλοιπα, δύσκολα θα σου γκρινιάξει. Όχι μόνο επειδή «οι άντρες δεν γκρινιάζουν» αλλά επειδή δε θέλει να σε φορτώσει «με τα δικά του». Οπότε κάποιες φορές και εσύ με τη σειρά σου, αφιέρωνε του χρόνο πού και πού, κι ας μην το ζητάει. Αυτό θέλεις άλλωστε κι εσύ από εκείνον.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα