1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Με ποια παπούτσια να τα συνδυάσετε


Το παντελόνι είναι το αγαπημένο καθημερινό item που όλοι λατρεύουμε. Το 2024 έχει επανέλθει ως τάση το wide-leg trousers και έχουν καθιερωθεί πλέον ως κλασσικά.

Τα skinny jeans και τα κολάν έχουν πλέον αντικατασταθεί από τα άνετα παντελόνια με φαρδύ τελείωμα. Οτιδήποτε στενό, άβολο και ασφυκτικό δεν έχει θέση στην ενημερωμένη γκαρνταρόμπα των it girls. Το quite luxury που είναι η κυρίαρχη τάση το 2024 επιβάλει μόνο άνεση και ελευθερία κινήσεων. Ρούχα που μπορούν να φορεθούν κάθε ώρα της ημέρας και συνδυασμοί εύκολοι και λειτουργικοί είναι μερικά μόνο από όσα βλέπουμε να συρρέουν καθημερινά στο Instagram feed μας.

Πιο συγκεκριμένα, το wide-leg παντελόνι που τόσο το έχουν λατρέψει οι style lovers, είναι κομμάτι  που το συναντάμε σε ποικίλες μορφές. Υφασμάτινο, τζιν ή cargo θεωρείται πλέον η επικρατούσα γραμμή στις προτιμήσεις του γυναικείου κοινού, αφού συνδυάζει την casual τάση με κομψότητα.

Όλα ωραία μέχρι εδώ, τι γίνεται όμως με τα παπούτσια; Για να μη σπάτε το κεφάλι σας για το πως να συνδυάσετε το trend του wide leg trousers, εμείς σας έχουμε την απόλυτη πρόταση που σίγουρα θα σας δώσει έμπνευση. Μέσα στις πιο διάσημες μητροπόλεις της μόδας, εκεί που χτυπά δυνατά η καρδιά της μόδας, τα fashion girls φωτογραφίζονται με τα πιο fashionable combos, χαρίζοντας καθημερινά άφθονο inspiration.

Ποια παπούτσια ταιριάζουν με τα wide-leg παντελόνια;

Με sneakers

Με μυτερά pumps

Με chunky παπούτσια

Με δερμάτινες μπότες

Με μπαλαρίνες

Διαβάστε επίσης

Velvet nails: Το απόλυτο μανικιούρ του χειμώνα

Skincare ρουτίνα για τις πολύ κρύες ημέρες


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα