1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ορθοδοξια

Αν περάσει η τεκνοθεσία ομόφυλων, θα αυξηθεί η εγκληματικότητα – Thestival


Θέση γα το δικαίωμα τεκνοθεσίας σε ομόφυλα ζευγάρια πήρε κατά τη διάρκεια δηλώσεών του ο Μητροπολίτης Κερκύρας Νεκτάριος. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «εάν περάσει, θα αυξηθεί η εγκληματικότητα».

Οι δηλώσεις του επικεφαλής της κερκυραϊκής εκκλησίας αναφορικά με την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών και τον γάμο τους πραγματοποιήθηκαν στην εκπομπή «Action Τώρα» του τηλεοπτικού σταθμού Action24.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα, ο διακεκριμένος ιεράρχης, ο οποίος έχει επανειλημμένα δηλώσει υποστηρικτής και συνεχιστής του θεολογικού έργου του αείμνηστου Αρχιεπίσκοπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Χριστόδουλου, σημείωσε κατά την τοποθέτησή του:

«Πρόκειται για μια κατάσταση χωρίς ηθικές αξίες. Δεν μεγαλώνουν φυσιολογικά, παιδιά ανάμεσα σε δύο ανθρώπους του ίδιου φύλου. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει οικογένεια, που να προέρχεται από μια εκτροπή και παράλληλα να είναι φυσιολογική. Καθημερινά βλέπουμε τα έκτροπα, τα οποία συμβαίνουν. Σκοτώνονται παιδιά, αυξάνεται η εγκληματικότητα… Ποια θα είναι η ψυχολογία αυτών των παιδιών, αφού επιτραπεί να δίνονται σε ομόφυλα ζευγάρια; Εκτίμησή μου είναι ότι η εγκληματικότητα θα αυξηθεί».


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα