1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Η «εκδίκηση» της απατημένης συντρόφου: Να τι μπορείς να κάνεις!


Σε απάτησε, χωρίσατε και θέλεις να τον κάνεις να το μετανιώσει που σου φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο; Ακολούθησε τα παρακάτω tips για να τον εκδικηθείς αλλά και για να μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω στη ζωή σου!

#1. Ξέκοψε εντελώς μαζί του
Καμία επικοινωνία, κανένα τηλέφωνο, καμία σύνδεση στα social media. Οι άντρες συχαίνονται να μένουν μόνοι, όσο και αν ισχυρίζονται το αντίθετο, και ξεκόβοντάς τον από τη ζωή σου θα τον κάνεις να μετανιώσει πικρά και παράλληλα θα μπορέσεις πιο εύκολα να προχωρήσεις στην επόμενη φάση της ζωής σου.

#2. Revenge body
Έχεις ακούσει αυτή τη φράση; Η Khloe Kardashian κάνει ολόκληρη εκπομπή με αυτόν τον τίτλο στην Αμερική ακι υπόσχεται πως αυτό το κόλπο πάντα πιάνει. Ξεκίνα διατροφή και γυμναστική και απέκτησε το απόλυτο σώμα. Όχι μόνο για να το δει εκείνος και να αναρωτηθεί τι έχασε αλλά και για να νιώσεις εσύ καλύτερα.

#3. Δείξε φανερά πως έχεις προχωρήσει στη ζωή σου από την 1η μέρα
Αυτό σίγουρα θα τον πονέσει γιατί η αλήθεια είναι πως θα θέλει να σε δει να στεναχωριέσαι για τον χωρισμό σας. Ε λοιπόν μην του κάνεις αυτή τη χάρη. Συνέχισε τη ζωή σου σαν να μην τρέχει τίποτα ακόμα και αν είσαι στα πατώματα. Οργάνωσε ένα ταξίδι και προσποιήσου όσο δεν πάει! Στην αρχή θα είναι τρομερά δύσκολο αλλά σιγά σιγά ο ρόλος που θα παίζεις…θα πάψει να είναι ρόλος.

#4. Κάνε πάνω σου μια αλλαγή που εκείνος πάντα σε προέτρεπε να μην κάνεις
Ήθελες να κάνεις τατουάζ και δεν σε άφηνε; Ήθελες να γίνεις ξανθιά ή να κόψεις τα μαλλιά σου; Τώρα είναι η ώρα να το κάνεις, πρώτον για να ανανεωθείς και δεύτερον για να του δείξεις πόσο γραμμένο τον έχεις πλέον!

Διαβάστε ακόμα: 6 σημάδια που δείχνουν ότι μόλις γνώρισες τον άντρα των ονείρων σου!

5 τρόποι για να ηρεμήσεις τον άνθρωπό σου όταν έχει τα νεύρα του

5 πράγματα που κάθε γυναίκα εύχεται να γνώριζαν οι άντρες στον περίγυρό της




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα