1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα 5 χαρακτηριστικά που πρέπει να αναπτύξεις για να έχεις μια υγιή σχέση| Fay’s book


Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που όλοι μας πρέπει να αναπτύξουμε λίγο παραπάνω ώστε να έχουμε μια όμορφη και υγιή σχέση. Ποια είναι αυτά και πώς θα μας βοηθήσουν στη σχέση μας;

#1. Μάθε να ακούς καλύτερα
Το να ακούς προσεκτικά αυτά που σου λέει ο σύντροφός σου είναι ίσως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει να αναπτύξουμε. Αποτελεί δεξιότητα το να μάθεις να ακούς και να προσέχεις ακόμα και αυτά που κρύβονται πίσω από τις λέξεις. Αν μάθεις να τον ακούς θα μάθεις και να προσέχεις τι πραγματικά σου λέει και τι ανάγκες έχει μέσα στη σχέση σας.

#2. Ζήτησε αυτό που θέλεις
Αν θέλεις κάτι μην περιμένεις να το καταλάβει μόνος του. Μίλα ανοιχτά και ζήτησε αυτό που θέλεις. Πολλές φορές οι άντρες δεν είναι ιδιαίτερα παρατηρητικοί και μπορεί πραγματικά να τους διευκολύνεις λέγοντάς τους τι πραγματικά θέλεις.

#3. Δοκιμάστε νέα πράγματα μαζί
Είτε πρόκειται για πράγματα που αφορούν το σεξ είτε τη ζωή σας και τις εμπειρίες σας, δοκιμάστε νέα πράγματα και μην φοβάστε. Αυτά είναι που θα σας φέρουν πιο κοντά.

#4. Εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας ο ένας στον άλλον
Το να λέτε ο ένας στον άλλον πόσο ευγνώμων νιώθετε που είστε μαζί δεν είναι κακό. Απεναντίας βοηθάει και τους δυο σας να νιώσετε ότι σας εκτιμούν μέσα στη σχέση σας.

#5. Δείξτε ζεστασιά ο ένας στον άλλον
Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσα πράγματα και αν ζήσετε ως ζευγάρι μην σταματήσετε ποτέ να δείχνετε ζεστασιά ο ένας προς τον άλλον. Είναι πολύ σημαντικό να αγκαλιάζεστε, να φιλιέστε και να χαιδεύετε ο ένας τον άλλον σε καθημερινή βάση.

Διαβάστε ακόμα: 13 πράγματα που σκέφτεται μυστικά…η πεθερά σου και δεν θα τα μάθεις ποτέ

5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ΠΟΤΕ μπροστά στον σύντροφό σου

4 σημάδια που δείχνουν πως τα οικονομικά σας ως ζευγάρι…δημιουργούν πρόβλημα στη σχέση σας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα