1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Βγαίνεις ξανά ραντεβού; Τα tips που πρέπει να ξέρεις αν μόλις άφησες πίσω σου μια τοξική σχέση!


Μόλις βγήκες από μια τοξική σχέση και νιώθεις πως ήρθε η ώρα να αρχίσεις να βγαίνεις ξανά ραντεβού; Παρακάτω θα δεις μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις σωστές επιλογές.

#1. Mάθε ξανά τον εαυτό σου από την αρχή. Όταν ένας άνθρωπος βγαίνει από μια τοξική σχέση είναι πιθανόν να νιώθει πως δεν αναγνωρίζει πλέον τον εαυτό του. Βρες τον εαυτό σου, νιώσε καλά με εσένα και στη συνέχεια προχώρησε δυναμικά σε νέα ραντεβού.

#2. Ψάξε βαθιά μέσα σου για το τι πήγε στραβά στην τελευταία σχέση σου. Μια τοξική σχέση μπορεί να ξεκινάει ως τοξική ή να γίνεται στην πορεία. Προσπάθησε να δεις πότε έγινε αυτή η αλλαγή και ποιος ήταν ο δικός σου ρόλο στην αλλαγή της σχέσης προς το χειρότερο.

#3. Πίστεψε και πάλι στην αγάπη και στον έρωτα. Όταν βγαίνει κάποιος από μια άσχημη σχέση πολλές φορές τείνει να χάνει την πίστη του στους άλλους ανθρώπους και στον έρωτα. Δες πώς θα μπορέσεις και πάλι να πιστέψεις στα πιο όμορφα και θετικά συναισθήματα και κάν’το πριν ξεκινήσεις μια νέα σχέση.

#4. Όταν έχεις βιώσει μια τοξική σχέση και πέσεις με τα μούτρα σε μια νέα σχέση θα παρατηρήσεις σιγά σιγά πως ο άνθρωπος που επέλεξες μοιάζει πολύ με τον προηγούμενο σύντροφό σου. Αν όμως πάρεις τον χρόνο σου και βρεις τα λάθη του παρελθόντος θα μπορέσεις πλέον να κάνεις πιο σωστή επιλογή στον νέο σου σύντροφο.

#5. Μην βιάζεσαι να προχωρήσεις σε νέα σχέση. Βγες ραντεβού με διάφορους ανθρώπους, γνώρισε διαφορετικές προσωπικότητες και δες τι σου ταιριάζει τελικά καλύτερα! Όταν είσαι σίγουρη για κάποιον, προχώρησε στο επόμενο βήμα. Αν ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου βιάζεται να προχωρήσει γρήγορα τότε δεν αξίζει να μείνεις μαζί του. Αν πραγματικά ενδιαφέρεται για εσένα θα κινηθεί στους δικούς σου ρυθμούς.

Διαβάστε ακόμα: Mην του πεις το μεγάλο «ναι» αν δεν σιγουρευτείς για ΑΥΤΑ τα 7 πράγματα!

Τα 7 μυστικά των πιο ευτυχισμένων ζευγαριών αποκαλύπτουνται!

Οι 3 τρόποι με τους οποίους μπλοκάρεις τον εαυτό σου και δεν μπορείς να δημιουργήσεις μια σχέση




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα