1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 λόγοι που δείχνουν πως τρέφεις αισθήματα για τον…κολλητό σου!


Μήπως έχεις αρχίσει να νιώθεις κάποια αισθήματα για τον καλύτερό σου φίλο; Θέλεις να βεβαιωθείς ότι η σχέση σας δεν είναι πλέον καθαρά φιλική; Παρακάτω θα δεις 5 λόγους που θα σε πείσουν ή θα σε μεταπείσουν πως συμβαίνει κάτι τέτοιο ανάμεσά σας.

#1. Νιώθεις ότι δεν μπορείς πλέον να συζητήσεις κάποια θέματα μαζί του; 
Αυτή η αμηχανία που σε διακατέχει εδώ και λίγο καιρό μπορεί να είναι ένα δείγμα πως η σχέση σας είναι πλέον πιο συναισθηματική και ίσως πιο ερωτική.

#2. Πιάνεις τον εαυτό σου να κάνει σχέδια για ένα κοινό μέλλον
Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως σκέφτεσαι τους δυο σας να μένετε μαζί αλλά μπορεί να σκέφτεσαι κάποιο ταξίδι ή κάποια εμπειρία που θέλεις να δοκιμάσεις και το μόνο άτομο που θα ήθελες να τη μοιραστείς είναι εκείνος.

#3. Αν είσαι σε σχέση…έχεις χάσει πλέον το ενδιαφέρον για τον σύντροφό σου
Ανυπομονείς να δεις τον κολλητό σου περισσότερο από ότι τον σύντροφό σου; Τότε αυτό είναι ένα δείγμα πως πρέπει να απομακρυνθείς για λίγο καιρό ενδεχομένως και από τους δύο για να καταλάβεις πως νιώθεις.

#4. Περνάς λιγότερο χρόνο με τον αγαπημένο σου
Ακόμα ένα στοιχείο που πρέπει να σε βάλει σε υποψίες είναι πόσο χρόνο αφιερώνεις στον σύντροφό σου και πόσο στον αγαπημένο σου. Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση θα σε κάνει να καταλάβεις με ποιον θέλεις να περνάς περισσότερο χρόνο.

#5. Αποφεύγεις να μοιραστείς με τους γύρω σου τον χρόνο που περνάς με τον κολλητό σου
Αν δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό ανάμεσά σας δεν θα σε ένοιαζε να μάθουν όλοι ότι περνάτε πολλές ώρες της ημέρας σας μαζί. Αν το κρύβεις τότε κάτι ύποπτο συμβαίνει ανάμεσά σας.

Διαβάστε ακόμα: 4 λόγοι που δείχνουν πως τον ελέγχεις (ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνεις)

Καραντίνα στο σπίτι; 7 ιδέες για να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου

Η «εκδίκηση» της απατημένης συντρόφου: Να τι μπορείς να κάνεις




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα