1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Αυτά είναι τα είδη φιλιών που υπάρχουν και τι σημαίνει το καθένα;


Υπάρχουν πολλά είδη φιλιών και κάθε φιλί σημαίνει κάτι το διαφορετικό για εκείνον που το δίνει. Δες παρακάτω τα πιο δημοφιλή είδη φιλιών αλλά και τη σημασία του καθενός για την εξέλιξη μιας σχέσης.

#1. Φιλί στο στόμα: Σε σέβεται και εκτιμάει αυτό που έχετε. Σε αγαπάει και θέλει να προχωρήσει σε κάτι πιο σοβαρό μαζί σου.

#2. Φιλί στο πάνω μέρος του κεφαλιού: Ένα φιλί στο πάνω μέρος του κεφαλιού σημαίνει πως σε νοιάζεται και θέλει να σε προσέχει και να σε προστατεύει.

#3. Φιλί στο χέρι: Οι άντρες που φιλούν στο χέρι συνήθως είναι λίγο showmen και τους αρέσει να φλερτάρουν.

#4. Φιλί στο εσωτερικό μέρος του καρπού: Είναι σέξι και θέλει να σου δείξει πως θέλει η βραδιά σας να ολοκληρωθεί…στο κρεβάτι. Ένα φιλί στον καρπό δείχνει πως είναι παθιασμένος μαζί σου.

#5. Φιλί στον λαιμό: Ένας άντρας που είναι πολύ ρομαντικός και του αρέσεις πολύ…θα σε φιλήσει σίγουρα στον λαιμό. Αν δεν αντιδράσεις αρνητικά θα προχωρήσει και παρακάτω…

#6. Γαλλικό φιλί στο στόμα: Αν το φιλί σας περιλαμβάνει και γλώσσα τότε σίγουρα θα ακολουθήσει μια πολύ καυτή και σέξι βραδιά. Εκείνος δείχνει ότι σε θέλει και είναι αποφασισμένος για εσάς.

#7. Φιλί στο μάγουλο: Αν δεν του αρέσεις πολύ θα σε φιλήσει στο μάγουλο. Δυστυχώς αυτό το φιλί δείχνει φιλικές προθέσεις.

#8. Φιλί στα μάτια: Μπορεί να σου φανεί περίεργο σημείο για να σε φιλήσει κανείς αλλά αν ένας άντρας το τολμήσει σημαίνει πως σε αγαπάει αληθινά.

#9. Φιλί στο μέτωπο: Αν ένας άντρας σε φιλήσει στο μέτωπο θέλει με αυτόν τον τρόπο να σου δείξει πως σε αγαπάει πολύ και δεν τον νοιάζει μόνο πόσο ωραίο σώμα έχεις ή αν θα κάνετε σεξ.

Διαβάστε ακόμα: Δημιούργησε εμπιστοσύνη στη σχέση σου με ΑΥΤΑ τα 6 tips!

Τα 20 σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως η σχέση σου έχει τελειώσει!

Τελικά πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε έρωτα; Νέα έρευνα αποκαλύπτει!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα