1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Απίστευτη έρευνα του Yale καταστρέφει τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου


Μια απίστευτη έρευνα πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Yale που αποκαλύπτει πως οι πραγματικά ερωτευμένοι άνθρωποι δεν χρειάζονται δώρα στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Όπως αναφέρει ο επίκουρος καθηγητής ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο Yale, Τζάντσον Μπρίουερ: «Οταν αισθανόμαστε ερωτευμένοι, τότε επιθυμούμε την ευημερία και την ευτυχία του συντρόφου μας. Σε αρκετές περιπτώσεις, αυτή η επιθυμία είναι εντονότερη από τις προσωπικές μας ανάγκες.»

«Η αγάπη δεν είναι κάτι το οποίο στηρίζεται πάνω σε ανταλλάγματα. Για την ακρίβεια, η αγάπη συνοδεύεται με το αίσθημα της προστασίας για το άλλο πρόσωπο. Αυτό μπορεί να εκφραστεί ακόμα και όταν ο ένας ανοίγει τη πόρτα για να περάσει ο άλλος. Τα δώρα είναι κάτι εντελώς άσχετο με το αίσθημα της αγάπης.» τονίζει ο καθηγητής Μπρίουερ.

Σίγουρα δεν παίζουν ρόλο τα δώρα στο να σου δείξει ο αγαπημένος σου πόσο πολυ σε αγαπάει αλλά όπως και να έχει, ό,τι και αν λένε οι έρευνες, εμείς σαν γυναίκες, πάντα θα θέλουμε ένα δωράκι για να μας δείξει ο καλός μας πόσο μας σκέφτεται.

Διαβάστε ακόμα:  Έρευνα: Πόσο συχνά πρέπει να κάνεις σεξ σύμφωνα με την ηλικία σου;

3 tips για να έχεις την πιο υγιή σχέση EVER!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα