1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Στάσεις του σεξ για βέβαιους (;) οργασμούς


Αν είσαι γυναίκα και απολαμβάνεις το σεξ τότε ξέρεις ότι ο οργασμός είναι απαραίτητος στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Πώς θα τον πετύχεις όμως αν βλέπεις πως ο παρτενέρ σου…δεν το’χει και τόσο;

Πολύ απλά, παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και τον καθοδηγείς σε στάσεις που εγγυώνται τα μέγιστα αποτελέσματα.

Μην ψάχνεις πια αλλού, παρακάτω είναι το ταξίδι στην απόλυτη διέγερση.

Ιεραποστολικό με τρίψιμο και βάθος

Σκέψου το κανονικό ιεραποστολικό, με τη διαφορά ότι πρέπει το σώμα του να έρθει λίγο πιο πάνω, και αντί να κάνει το κλασικό «μέσα-έξω» σαν λαγουδάκι, να συγκεντρωθεί περισσότερο στο τρίψιμο και στο να μπει εις βάθος. Αυτό θα ερεθίσει ακόμα περισσότερο την κλειτορίδα, οδηγώντας σε σίγουρο οργασμό.

Ξαπλωμένη

Σκέψου το όπως όταν είσαι στα τέσσερα, αλλά ξαπλωμένη. Αφήνεις τον παρτενέρ σου να μπει και, κρατάς τους γλουτούς σου σε σταθερή θέση, ενώ εκείνος έχει ξαπλώσει από πάνω σου. Με αυτόν τον τρόπο έχεις το υπέρ της έντονης διείσδυσης στα τέσσερα, χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος να πονέσεις. Έξτρα μπόνους οργασμού, το γεγονός ότι η κλειτορίδα τρίβεται στο σεντόνι.

Γονατιστό ψαλίδι

Είναι λίγο πολύπλοκη στάση, δώσε βάση. Ο παρτενέρ σου είναι ξαπλωμένος ανάσκελα, ενώ εσύ κάνεις την ανάποδη καουμπόισσα με τη διαφορά ότι, αντί τα πόδια σου να είναι αριστερά και δεξιά της λεκάνης του είναι αριστερά και δεξιά μόνο από το ένα πόδι. Δηλαδή είναι σαν να καβαλάς το πόδι του. Σε αυτή τη θέση η κλειτορίδα τρίβεται στο μηρό, ενώ παράλληλα ελέγχεις την ένταση και την ταχύτητα.

Από πάνω συρταρωτό

Βάζεις τον παρτενέρ να ξαπλώσει και ανεβαίνεις πάνω με τα πόδια στα πλευρά του, όμως δεν στέκεσαι όρθια. Ξαπλώνεις απάνω του και κινείσαι μπρος πίσω, αντί να ανεβοκατεβαίνεις ή για έξτρα απόλαυση με κυκλικές κινήσεις, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού και έντονη τριβή στην κλειτορίδα. Στα συν το γεγονός ότι δεν είναι αρκετά έντονη στάση για εκείνον, οπότε θα αργήσει να τελειώσει.

Γέφυρα γλουτών

Εδώ έχουμε μια πρώτης τάξης ενδυνάμωση για τους γλουτούς σου, αλλά και μια εξαιρετική ευκαιρία για έντονο οργασμό. Ξεκινάς με ιεραποστολικό και μετά τον βάζεις να σταθεί με τα γόνατα ανοιχτά. Στηρίζεσαι στα πόδια και του λες να σηκώσει τη μέση σου, ώστε το σώμα σου να κάνει μια γέφυρα. Εκτός από την βαθιά διείσδυση η συγκεκριμένης τάση φέρνει την κλειτορίδα στο προσκήνιο, καθώς είναι εντελώς ανοικτή για «παιχνίδι» και ερέθισμα.

 

 




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα