1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Ποια ζώδια θα έχουν καλό Ιούλιο;


Κοιτάξαμε τον ουρανό, ρωτήσαμε τα αστέρια και τα αστέρια μάς απάντησαν: Αυτός ο μήνας θα είναι ήσυχος, αλλά για τέσσερα ζώδια ειδικά τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Κι επειδή δεν μας αρέσει να σε κρατάμε σε αγωνία, διάβασε παρακάτω για να δεις αν είναι και το δικό σου μέσα σε αυτά.

Δίδυμοι
Αυτός ο μήνας έχει μια μεγάλη φωτεινή επιγραφή που λέει ΗΡΕΜΙΑ. Και δεν το λέει ως προτροπή, όχι. Είναι επιγραφή που σήκωσες εσύ, γιατί θες όλοι να ξέρουν ποια είναι η φάση σου – και για να προσέχουν με τι σκοπούς σε πλησιάζουν. Ακόμα και στα οικονομικά και στα θέματα υγείας, ο Ιούλιος θα είναι για εσένα σαν ένα μεγάλο, παρατεταμένο πρωινό Κυριακής.

Ζυγός
Τα ερωτικά σου αυτόν τον μήνα θα είναι αρκετά αρμονικά για να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία και να κάνεις λίγη ενδοσκόπηση: Πόσο καλά καταλαβαίνεις την οπτική γωνία του συντρόφου σου μέσα στην σχέση; Πώς θα το καταφέρεις καλύτερα αυτό; Αυτή η διαδικασία δεν χρειάζεται να είναι αγχωτική: Μπορεί να είναι όμορφη και παραγωγική. Και να σου ανοίξει τα μάτια ακόμα περισσότερο.

Τοξότης
Σχέση; Οικογένεια; Όλοι αυτές τις μέρες θυμούνται σε άκυρες στιγμές να σου δείξουν την αγάπη τους. Η αίσθηση που θα σου προκαλούν τα κοντινά σου άτομα θα είναι – για να μην πούμε σαν ζεστή κουβέρτα καλοκαιριάτικα – η σκιά που τόσο χρειάζεσαι μες στον καύσωνα.

Ιχθείς
Θα χρειαστεί λίιιιγη μόνο προσπάθεια, αλλά αν δεν σε πιάνουν οι ανησυχίες (ή τα νεύρα σου) με πράγματα ανάξια προσοχής, αυτός ο Ιούλιος θα τελειώσει βρίσκοντάς σε να σερφάρεις: Ένας χαλαρός καλιφορνέζος που σκίζει τα κύματα (του μυαλού του, της πραγματικότητας ίσως) και δεν τον σταματάει τίποτα.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα