1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 λόγοι για τους οποίους είναι αποδεκτό το να πεις ψέματα στον αγαπημένο σου


Η αλήθεια είναι πως σε γενικές γραμμές είμαστε πολύ κατά του ψέματος σε μια σχέση. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι λόγοι που ένα αθώο ψεματάκι μπορεί και να επιτρέπεται. Δες παρακάτω για ποιους λόγους σου επιτρέπεται να πεις ψέματα στη σχέση σου.

#1. Όταν σε ρωτάει για τους πρώην σου
Αν είναι πολλοί απέφυγε να δώσεις πολλές λεπτομέρειες γιατί μπορεί είτε να μην του αρέσει αυτό που θα ακούσει είτε να κομπλάρει. Πες λίγα και ουσιαστικά και άφησε τις λεπτομέρειες έξω από τη συζήτηση. Φυσικά αν εσύ αποκρύψεις την αλήθεια, απέφυγε να κάνεις εκατομμύρια ερωτήσεις για τις δικές του πρώην.

#2. Όταν κοιτάς με θαυμασμό τους κοιλιακούς άλλων αντρών στην παραλία
Λίγο οφθαλμόλουτρο και λίγο φλερτ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Οπότε δεν χρειάζεται να του μεταφέρεις το καθετί με κάθε λεπτομέρεια. Κάποια πράγματα πρέπει να τα συζητάς μόνο με τις κολλητές σου.

#3. Όταν δεν συμπαθείς καθόλου τους φίλους του
Αντί να τον πληγώσεις λέγοντάς του το πόσο αντιπαθείς τους κολλητούς του, προσπάθησε να αποφεύγεις να συναντιέστε συχνά όλοι μαζί. Μακριά και αγαπημένοι!

#4. Όταν δεν σου αρέσει το δώρο που σου πήρε
Αυτό που μετράει είναι η πράξη και το γεγονός ότι σε σκέφτηκε. Οπότε μην στεναχωριέσαι και αποδέξου το δώρο με χαρά και μεγάλο χαμόγελο. Αν τον δεις πολύ χαλαρό με το συγκεκριμένο θέμα, μπορείς να του πεις ότι θα ήθελες να δεις και άλλα σχέδια από το μαγαζί που σου πήρε το δώρο μήπως βρεις κάτι άλλο.

#5. Όταν δεν σου άρεσε το σεξ που κάνατε την τελευταία φορά
Αν έγινε μια φορά δεν χρειάζεται να πεις τίποτα. Αν όμως είναι συχνό το φαινόμενο τότε καλύτερα να συζητήσεις το θέμα μαζί του με σεβασμό και ευγένεια πάντα!

Διαβάστε ακόμα: Νέα έρευνα αποκαλύπτει πότε λένε ΌΧΙ στο σεξ οι άντρες!

20 παιχνιδιάρικα μηνύματα που μπορείς να του στείλεις…για να τον κάνεις να σε σκέφτεται

Σχέσεις: Πηγαίνετε διαφορετική ώρα για ύπνο; Πολύ καλά κάνετε!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα