1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Άγνωστοι πέταξαν 500 κιλά μακαρόνια σε δάσος


Ένα απίστευτο κι όμως αληθινό περιστατικό σημειώθηκε σε πόλη του Νιου Τζέρσεϊ, όπου εκατοντάδες κιλά μαγειρεμένα μακαρόνια εντοπίστηκαν σε ξέφωτο του δάσους την περασμένη εβδομάδα.

Ολόκληροι σωροί σπαγγέτι και άλλων ζυμαρικών εντοπίστηκαν δίπλα στο ρέμα κοντά στο πάρκο Veterans του Old Bridge. Τις εικόνες, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, δημοσίευσε στο Facebook η κάτοικος της πόλης, Nina Jochnowitz την περασμένη Τετάρτη.

Η Jochnowitz, πρώην υποψήφια δημοτική σύμβουλος, υπολόγισε ότι η συνολική ποσότητα πρέπει να ήταν πάνω από 500 κιλά ζυμαρικών.

Η ανάρτησή της έγινε γρήγορα viral, και κοινοποιήθηκε στο Reddit και στο Twitter, όπου άνθρωποι από όλο τον κόσμο αστειεύονταν για το φιάσκο των ζυμαρικών και προσπαθούσαν να μαντέψουν την ιστορία της προέλευσής τους με ατελείωτες ικανότητες και λογοπαίγνια.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση της Jochnowitz, και την σχετική καταγγελία στον δήμο, τα συνεργεία της πόλης έσπευσαν στο σημείο και καθάρισαν τα ζυμαρικά.

«Μπορεί να πείτε, ‘και ποιος νοιάζεται;’ αλλά τα ζυμαρικά έχουν ένα επίπεδο PH που θα επηρεάσει το νερό», δήλωσε η ίδια στο Inquirer. «Αυτό το ρέμα είναι σημαντικό να καθαριστεί γιατί τροφοδοτεί την παροχή νερού της πόλης… Ήταν ένας από τους ταχύτερους καθαρισμούς που έχω δει ποτέ εδώ» πρόσθεσε.

Πηγή: New York Post 

 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα