1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Κέιτ Μίντλετον: Εκθαμβωτική στη στέψη


Η Κέιτ Μίντλετον, χωρίς αμφιβολία, “έκλεψε” τις εντυπώσεις στην τελετή στέψης του βασιλιά Κάρολου. Η αλήθεια είναι πως όλοι περίμεναν την άφιξη της πριγκίπισσα της Ουαλίας, και όταν εκείνη κατέφτασε στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα δύο μικρότερα παιδιά τους, δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο με την εκθαμβωτική της εμφάνιση!

Η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε ένα ιβουάρ μεταξωτό φόρεμα του σχεδιαστή Alexander McQueen, το οποίο περιείχε ασημένιες ράβδους και κεντήματα από νήμα με μοτίβα των τεσσάρων λουλουδιών των πατρίδων: αγγλικό τριαντάφυλλο, σκωτσέζικο γαϊδουράγκαθο, ουαλικός νάρκισσος και ιρλανδικό τριφύλλι. Επίσης, “έσπασε” τη βασιλική παράδοση, καθώς αντί για τιάρα, φόρεσε ένα ασορτί Jess Collett x Alexander McQueen Headpiece με τρισδιάστατο κέντημα σε φύλλα.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να μη σταθούμε και στον συγκινητικό συμβολισμό που είχε η επιλογή των εντυπωσιακών σκουλαρικιών της. Η Κέιτ Μίντλετον στη στέψη φόρεσε ένα σετ σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και διαμάντια, που δόθηκαν στην Νταϊάνα πριν από τον γάμο της με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο το 1981. Τα σκουλαρίκια είναι κατασκευασμένα από τον Collingwood και σηματοδοτούν μια συγκινητική παράδοση από τη μια πριγκίπισσα της Ουαλίας στην άλλη.

Παράλληλα, απέτισε φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ, φορώντας το κολιέ George VI Festoon, το οποίο ήταν δώρο από τον Βασιλιά Γεώργιο VI για την κόρη του -τότε- πριγκίπισσα Ελισάβετ.

Διαβάστε επίσης

Ανατριχιαστική στιγμή: Με βυζαντινό ύμνο στα ελληνικά η τελετή στέψης του βασιλιά Κάρολου (βίντεο)

Βρετανία: Οι καινοτομίες της στέψης – Πώς θα εκφραστεί η αγάπη του Καρόλου για τη φύση

Βασιλιάς Κάρολος: Η στιγμή που φορά το στέμμα του Αγίου Εδουάρδου – Η στέψη της Καμίλα


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα