1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η ανοιξιάτικη συλλογή που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας!


Σε λίγες ημέρες υποδεχόμαστε την άνοιξη και η www.whohurtyou.gr έχει ήδη εδραιώσει την παρουσία της στις boutique της Γλυφάδας, του Κολωνακίου και της Κηφισιάς, αλλά και στην ομώνυμη σελίδα της.

who-hurt-you%c2%a8-%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%be%ce%b9%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%b1-%ce%bc%ce%bf0
Σε λίγες ημέρες υποδεχόμαστε την άνοιξη και η www.whohurtyou.gr έχει ήδη εδραιώσει την παρουσία της στις boutique της Γλυφάδας, του Κολωνακίου και της Κηφισιάς, αλλά και στην ομώνυμη σελίδα της. Πρόκειται για μια συλλογή με βελούδινες υφές και κύριο θέμα το αγαπημένο ερπετό της Βασιλίνας Μαριόλη.

Πρόκειται για μια συλλογή με βελούδινες υφές και κύριο θέμα το αγαπημένο ερπετό της Βασιλίνας Μαριόλη. Τα φίδια μας λέει τα συναντάς συνέχεια σε όλη σου τη ζωή για αυτό και πρέπει να είσαι εξοικειωμένος με αυτό. Για αυτό και εγώ τα βάζω παντού! (Γελάει). Θα σου δώσουν πολλά μαθήματα και εμπειρίες που θα σε κάνουν ευτυχισμένο μόλις τα σκοτώσεις. Μέχρι να γίνει αυτό, αγέρωχα θα σε πλησιάσουν και θα σε δαγκώσουν πριν καν το καταλάβεις. Κάποιες φορές θα έρθουν μεταμφιεσμένα ως φίλοι που σε περιτριγυρίζουν και άλλοτε ως ερωτικοί σύντροφοι που τους έχεις καιρό στο πλευρό σου και μια αδυναμία σου θα σταθεί αρκετή για να θυμηθούν τη φύση τους και για να σε τραυματίσουν. Το φίδι μπορεί να οριστεί ως μια αδυναμία που έχουμε και δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Ως μια λάθος κίνηση που υποτιμήσαμε, ως την άνεση που έχουμε κάποιες φορές στο comfort zone μας. Οι άνθρωποι, τα ζώα, ακόμα και τα ρούχα μας δείχνουν ως πού μπορούμε να φτάσουμε μαζί τους, εμείς πολλές φορές δεν βλέπουμε και καταλήγουμε γυμνοί και πληγωμένοι. Εγώ θα σας ντύσω καλά, μας λέει.

Διαβάστε επίσης

Spa στο σπίτι: Πώς να φτιάξετε τις δικές σας μάσκες προσώπου!

Αυτό το χρώμα σκιάς κάνει δυναμικό come back!


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα