1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Τελικά την κέτσαπ που την φυλάμε, στο ντουλάπι ή στο ψυγείο; Ιδού η απάντηση


Οι τηγανητές πατάτες δεν θα είχαν ποτέ την ίδια απολαυστική γεύση αν δεν τις περιλούζαμε με κέτσαπ. Το χοτ ντογκ δεν θα ήταν ποτέ αυτό που είναι αν η συγκεκριμένη σάλτσα δεν «έσπαγε» την ένταση της μουστάρδας. Τα μακαρόνια με τυρί δεν θα ήταν ποτέ το αγαπημένο πιάτο των παιδικών σας χρόνων, αν σε αυτά δεν προσθέτατε το καρύκευμα.

Η κέτσαπ είναι μια από τις πιο δημοφιλής σάλτσες ντομάτας στον κόσμο και είναι απίθανη γιατί ταιριάζει με όλα! Με αλμυρές και γλυκές συνταγές, αφού έχει αποτελέσει βασικό συστατικό ακόμα και σε κέικ.

Ανήκει όμως στην κατηγορία εκείνων των προϊόντων που μετά την αγορά τους, συνήθως δεν μπορείτε να αποφασίσετε πού πρέπει να τα αποθηκεύσετε. Στο σκιερό ντουλάπι της κουζίνας ή στο ψυγείο;

Την ίδια απορία φαίνεται πως είχαν μερικοί άνθρωποι, φαν του διαδικτύου, αλλά και της κέτσαπ, που αποφάσισαν να κάνουν δημόσια μια συζήτηση και να ανταλλάξουν απόψεις.

Στο τέλος, όλοι κατέληξαν να συμφωνούν πως η κέτσαπ δεν αποθηκεύεται στο ντουλάπι των τροφίμων και την άποψη αυτή συμμερίζεται η Σούζαν Γουέστμορλαντ, η διευθύντρια τροφίμων του Good Housekeeping Institute.

Η ειδικός εξηγεί, ότι εξαιτίας της μείωσης της περιεκτικότητας του αλατιού στην κέτσαπ, η σάλτσα αυτή μπορεί και πρέπει να συντηρείται σε δροσερό μέρος και δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το ψυγείο, γεγονός που θα εξασφαλίσει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα