1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

To νυφικό στυλ που επέλεξε η Ana από τη Βαλένθια έκλεψε την παράσταση


Το σύνηθες είναι να εκπληρώσεις το όνειρο του τέλειου γάμου με ένα νυφικό-δημιουργία που όλοι θα έχουν να το συζητούν μετά. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν κάποιες νύφες πυ θέλουν να κάνουν τη διαφορά και πράγματα τα καταφέρνουν. Χρειζεται βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις να έχεις λίγο “φευγάτο” πνεύμα και μπόλικες δόσεις εξαιρετικού, ανατρεπτικού στυλ. Για να δούμε, λοιπόν, τι έκανε η Ana μια βιοχημικός από τη Βαλένθια, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τα σύνορα της πόλης της και να γίνει θέμα στο ισπανικό Elle, που ανακάλυψε το look της και πρόσθεσε στο λογαριασμό της εκατοντάδες νέους folloers, που αποθέωσαν το bridal look της.

Η Ana έχει ένα ιδιαίτερα δραστήριο Instagram, στο οποίο αναρτά beauty tips και τα στιλάτα ντυσίματά της.

Έτσι, όταν παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στις αρχές Φεβρουαρίου, μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα και αντί για το παραδοσιακό νυφικό, επέλεξε κάτι πολύ μοντέρνο, stylish και οικονομικό, οι fashion addicted followers, συγκλονίστηκαν από τις επιλογές της, τις οποίες αξίζει να δούμε.

Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα σικάτο κοστούμι σε off white απόχρωση από τα Mango Outlet. Παρά την σχετικά casual επιλογή του κοστουμιού, η ίδια έδωσε μια statement πινελιά στο look με ένα λευκό cropped top από τα H&M, διακοσμημένο με ένα υπερμέγεθες λευκό λουλούδι στο μπροστινό μέρος.

Ολοκλήρωσε το look με ένα ντελικάτο ζευγάρι λευκά πέδιλα από τη νέα συλλογή των Stradivarius και έδειξε σε όλες μας ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για το bridal look σου, αρκεί να έχεις αίσθηση του στυλ και της κομψότητας.

Διαβάστε επίσης

Έφυγε από τη ζωή ο καθηγητής Ιατρικής Μωυσής Ελισάφ και πρώτος δήμαρχος εβραϊκής καταγωγής στην Ελλάδα

Ο Μακεδονικός Χαλβάς μας καλεί να περάσουμε την πιο «Καθαρή» Δευτέρα της ζωής μας

Ο Έρωτας Φυγάς είναι το φετινό τηλεοπτικό success story: Το αουτσάιντερ που έγινε φαβορί!


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα