1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η ομορφιά της γυναικείας αλληλεγγύης μέσα από μία limited συλλογή


Sisterhood Treasure by Answear.LAB

Μέχρι να πάω στο Δημοτικό ήμουν μοναχοπαίδι. Πάντα όμως, ήθελα μία αδελφή (συγκεκριμένα). Και κάπου εκεί έρχεται ο αμείλικτος Νόμος του Μέρφι και αποκτώ αδελφό. Φυσικά και τον λατρεύω, αλλά για να εξομολογηθώ την αμαρτία μου, θα ήθελα να έχω και μία αδελφή για να ανταλλάσσουμε ρούχα και αξεσουάρ.

Λίγα χρόνια αργότερα αυτή η «αδελφή» ήρθε στο πρόσωπο της συμμαθήτριας και κολλητής μου φίλης, που παραμένουμε ακόμη και σήμερα ενωμένες και αγαπημένες. Μεγαλώσαμε σε μία δεκαετία, που τα πράγματα ήταν λίγο πιο αθώα, δεν είχαμε ανταγωνισμό και αγαπούσαμε να φοράμε τη μπλούζα της φίλης μας ή εκείνη το μπουφάν μας.

Ζήσαμε, όμως, και την εποχή που η βραδινή έξοδος των φοιτητικών χρόνων «απαιτούσε» ντύσιμο κοκέτας και να μην τύχει να φορέσει κάποια το ίδιο ρούχο με εμάς, γιατί θα γινόταν «χαμός», ακόμη και μεταξύ στενών φίλων. Κάτι τέτοιο δεν ίσχυε στη δική μας περίπτωση.

%ce%b7-%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%b9%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b9%ce%ba%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%8d%ce%b7%cf%820

Η Κατερίνα ήταν, είναι και θα είναι για μένα πάντα αδελφή. Ο ανταγωνισμός δεν ήταν και δεν είναι στη φύση μας, συνεπώς η μία υποστηρίζει την άλλη σε κάθε έκφανση της ζωής της. Δεν ήταν λίγες οι φορές που βγαίναμε, φορώντας κάτι ίδιο για να μοιάζουμε με πραγματικές αδελφές.

Το αίσθημα της αλληλεγγύης διακατείχε τη σχέση μας από το γυμνάσιο. Πόσες φορές δεν με είχε στηρίξει σε περιστατικά bodyshaming, τον καιρό που έδινα μάχη με τα παραπανίσια κιλά μου. Κι αυτήν τη αλληλλεγγύη μεταξύ γυναικών πρεσβεύει η Answear.LAB.

Αξίες αναλλοίωτες που εμπνέουν κάθε άνθρωπο, «μπολιάζοντάς» τον με ενσυναίσθηση, αποδοχή της διαφορετικότητας και αμοιβαίο σεβασμό, μέσα σε μία σε μία κοινωνία, η οποία βρίθει αδιαφορίας και εκφοβισμού. Στη σύγχρονη εποχή, ακριβώς για τους λόγους που προαναφέρθηκαν, οι γυναίκες γινόμαστε μία γροθιά.

%ce%b7-%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%b9%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b9%ce%ba%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%8d%ce%b7%cf%822

Η αδελφική σχέση, είτε βιολογική, είτε όχι, αποτελεί έναν ξεχωριστό, αληθινό θησαυρό.  Κι αυτός ο θησαυρός έχει δώσει το όνομά του στη νέα συλλογή Sisterhood Treasure Answear.LAB. Γιατί, αυτοί οι μοναδικοί δεσμοί που δημιουργούν οι γυναίκες μεταξύ τους οδηγούν στην αυτοβελτίωση.

«Θέλουμε οι γυναίκες να νιώθουν δυνατές και όμορφες, φορώντας τα ρούχα της Answear.LAB, και ταυτόχρονα τις ενθαρρύνουμε να χτίσουν σχέσεις βασισμένες στην εμπιστοσύνη και την κατανόηση. Πιστεύουμε ότι σήμερα οι γυναίκες υποστηρίζουν και να κατανοούν η μία την άλλη, καθώς αυτό τις κάνει πιο δυνατές. Στη συλλογή Sisterhood Treasure κάθε γυναίκα θα ανακαλύψει τόσο τις τελευταίες τάσεις της μόδας όσο και το όραμα της αλληλεγγύης μεταξύ γυναικών» λέει η Agnieszka Pruchnik, Brand Director της Answear.LAB.

Κομψή, δυναμική, αλλά και ρομαντική

Αν κάτι θαυμάζω στην Κατερίνα, είναι η minimal κομψότητά της, χαρακτηριστικά βγαλμένα από μία ανεπιτήδευτη εποχή. Αναζητώντας ένα δώρο για τα γενέθλιά της, η συλλογή Sisterhood Treasure ήταν μονόδρομος.

Δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω ανάμεσα σε δερμάτινα κοστούμια, γιλέκα, wide leg παντελόνια καμπαρντίνες και μακριά φορέματα ή πουκάμισα με oversized λουλούδια και διαφάνειες. Nude και γκρι κάνουν perfect match με το παθιασμένο κόκκινο της δύναμης και του θάρρους.

%ce%b7-%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%b9%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b9%ce%ba%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%8d%ce%b7%cf%824

Η αισθητική της συλλογής Answear.LAB εμπλουτίζεται με φλοράλ και έντονη γεωμετρία με υλικά, όπως το κρεπ σιφόν, ο ταφτάς, η πατίνα, οι φούντες, τα τρουκ και τα τρισδιάστατα λουλούδια, δημιουργώντας σύνολα που δύσκολα περνούν απαρατήρητα. 

%ce%b7-%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%b9%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b9%ce%ba%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%8d%ce%b7%cf%826

Δεν πρέπει να παραλείψουμε τα εκφραστικά αξεσουάρ της συλλογής, εμπνευσμένα από Gucci και Saint Laurent, όπως ψηλοτάκουνα με λουράκι πάνω από τον αστράγαλο, που χαρίζουν ένα effortless στιλ στην κάθε εμφάνιση.

Επιπλέον, για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Answear.LAB παρουσιάζει μια συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων. Ως (και) δασκάλα γιόγκα έχω αγαπήσει τις ιδιότητες των φυσικών λίθων και των κρυστάλλων, καθώς οι δονήσεις τους μοιάζουν με αυτές που εκπέμπουν τα τσάκρα μας, όταν βρίσκονται σε απόλυτη ισορροπία, ενώ οι λίθοι έχουν την ιδιότητα να τα «καθαρίζουν» και να τα φορτίζουν με θεραπευτική ενέργεια.

%ce%b7-%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%b9%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b9%ce%ba%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%8d%ce%b7%cf%828

Κι ένα χειροποίητο κόσμημα στολισμένο με φυσικούς λίθους ή κρυστάλλους αναβαθμίζει τη συλλογή μας, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου.  Ο συμβολισμός των τριών κύριων φυσικών λίθων που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή των κοσμημάτων της Answear.LAB συνδέεται άρρηκτα με τη θεματική της συλλογής. Ο μαύρος τουρμαλίνης συμβολίζει τη δύναμη και την προστασία, ο κόκκινος γρανάτης το θάρρος και την ελπίδα, ενώ ο κρύσταλλος την ενίσχυση της ενέργειας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η συλλογή Sisterhood Treasure είναι ένας πολύπλευρος φόρος τιμής στη δύναμη της γυναικείας συνύπαρξης. Ενωμένες μπορούμε να κάνουμε θαύματα!

Αξίζει να εξερευνήσετε τη limited συλλογή Sisterhood Treasure, η οποία είναι διαθέσιμη αποκλειστικά μέσω του answear.gr

Σχετικά με την Answear.LAB

Η Answear.LAB δημιουργήθηκε από γυναίκες για γυναίκες. Μιλάει με τόλμη και δυνατή φωνή για τις γυναίκες στη σημερινή κοινωνία μέσα από θεματικές, περιορισμένες συλλογές που κατασκευάζονται σε συνεργασία με τοπικούς κατασκευαστές αλλά και ανεξάρτητους σχεδιαστές.

Όλες οι συλλογές της Answear.LAB ξεχωρίζουν τόσο για την ποιότητα όσο και για το σχεδιασμό τους.

Η Answear.LAB διατίθεται στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω του answear.gr


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα