1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

4 outfits για να ταξιδέψεις με άνεση και στιλ


Παρίσι, Λονδίνο, Μύκονος και  Ίμπιζα.  Όσα ταξίδια και να έχετε κανονίσει για το 2024, στόχος είναι να είστε πάντα άνετες με τα outfits που επιλέγετε αλλά ταυτόχρονα και κομψές.

Το αεροδρόμιο, believe or not έχει το δικό του dress code. Κάποτε συνηθίζαμε να προσέχουμε πολύ τις εμφανίσεις μας στο αεροδρόμιο, οι γονείς μας δε, συνήθιζαν να φοράνε τα «καλά» τους τη δεκαετία του 90 για να πετάξουν με την τότε Ολυμπιακή. Προφανώς και τώρα δεν είναι αυτό το case, αλλά όπως και να έχει για να είμαστε πιο κομψές και well-polished, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας το etiquette που αφορά την ώρα και το μέρος.

Η πλειονότητα λοιπόν συνηθίζει να βάζει μια φόρμα και φεύγει, όταν έρχεται η ώρα να πάει στο αεροδρόμιο. Μιας και το αεροδρόμιο δεν είναι γυμναστήριο, σας έχουμε προτάσεις με Outfits για να αναβαθμίσουν το στιλ σας, τις μέρες που είναι οι πτήσεις σας. Άνεση και στιλ λοιπόν με κομψές εμφανίσεις για το αεροδρομίου με items που έχετε ήδη στην ντουλάπα σας!

Nude χρωματική παλέτα και loafers

Πουλόβερ πάνω από τον ώμο + Τζιν + κορδέλα μαλλιών

Μακρύ παλτό + Beanie + Κασκόλ + Sneakers

Λευκό μπλουζάκι + μπαλαρίνες + καμπαρντίνα

Wide trousers + Παλτό + Top

Photo via Instagram / @kitkeenan

Διαβάστε επίσης

Kylie Cosmetics: Nέο power pair για τα χείλη!

Αλμυρό κέικ με καρότο και φέτα: Ό,τι πρέπει για σνακ στο γραφείο


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα