1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Το σπαρταριστό βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου


Την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου τιμά με ένα επικό βίντεο γεμάτο με σκηνές ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου η Finos Film.

«Μερικές φορές ένα μικρό κομπλιμέντο μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Για αυτό σήμερα τα μοιράζουμε απλόχερα» γράφει στην ανάρτησή του στα social media η Finos Film.

Το κλιπ περιλαμβάνει σκηνές με… κομπλιμάν από τις ταινίες «Η Ωραία του Κουρέα», «Ο Εγωισμός», «Δάκρυα για την Ηλέκτρα», «Ξύπνα Βασίλη», «Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο», «Ο Κατήφορος», «Εκείνος και Εκείνη», «Οι Κυρίες της Αυλής», «Οι Εραστές του Ονείρου» και «Γοργόνες και Μάγκες».

Για την ιστορία η Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Μαρτίου για να σκορπίσει χαρά μέσω απλών λεκτικών επιβεβαιώσεων εκτίμησης. Όταν κάποιος κάνει ένα κομπλιμέντο δεν προσφέρει χαρά μόνο στον αποδέκτη αλλά εισπράττει και ο ίδιος ορισμένα οφέλη από αυτή την κίνηση.

Διαβάστε επίσης:

To νέο φουτουριστικό Fiat Panda έχει κάτι από… Barbie

Συγκλονίζει η Λιάνα Κανέλλη: «Με είχαν ετοιμοθάνατη δύο φορές – Άκουγα τα πάντα στη ΜΕΘ»


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα