1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

4 stylish τρόποι για να φορέσεις τα sneakers σου!


Ο Ιανουάρος είναι ξεκάθαρα ο μήνας του comfort στιλ. Μετά τις γιορτές που όλοι κάναμε εκτυφλωτικές εμφανίσεις, έρχεται ο ατελείωτος Ιανουάριος να μας επιστρέψει στην άνεση της καθημερινότητάς.

Και ενώ τα sneakers τα έχουμε στο μυαλό μας σαν τα καθημερινά μας παπούτσια που τα χρησιμοποιούμε κυρίως για τις εξωτερικές δουλειές, η ομάδα του infowoman.gr σας παρουσιάζει 4 stylish τρόπους για τα δείτε με άλλο μάτι.

Την ίδια προσέγγιση υιοθετούν και οι πιο καλοντυμένες fashionistas επενδύοντας στην άνεση των sneakers. Ταυτόχρονα όμως, λόγω της πρακτικότητάς τους, δίνουν και μια πιο εκλεπτυσμένη και stylish πινελιά με τους συνδυασμούς που επιλέγουν.

Παρακάτω θα δεις τους 4 τρόπους να φορέσεις τα sneakers σου φέτος τον χειμώνα και είμαι σίγουρη ότι θα σε πείσουμε να ανανεώσεις το στιλ σου τώρα τον Ιανουάριο!

Συνδύασε τα sneakers σου με ένα μάλλινο πουλόβερ και ένα tailored παντελόνι.

Επένδυσε σε ένα ωραίο δερμάτινο jacket σε ιδιαίτερο χρώμα και συνδύασε τα sneakers σου με μια άνετη φόρμα.

Φόρεσε running shoes που είναι η τελευταία τάση της μόδας και αποτελούν μια φανταστική εναλλακτική για τα sneakers. Συνδίασετα με μια cozy μακριά ζακέτα ή με παλτό.

Παίξε με τα έντονα χρώματα στα sneakers και δώσε μια πιο funky πινελιά στα looks σου.

Διαβάστε επίσης

Kiko Milano Crazy ’90s Collection: H πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς

Lana Del Rey και SKIMS στήνουν ένα retro αισθησιακό σκηνικό για τον Άγιο Βαλεντίνο


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα