1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

Του Αγίου Βαλεντίνου φτιάχνουμε ροζ ζυμαρικά- Η διαφορετική συνταγή που έχει γίνει viral


Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα, κι ενδεχομένως ανήκετε στην κατηγορία που προτιμάτε να γιορτάσετε τον έρωτά σας στο σπίτι, ετοιμάζοντας ένα ρομαντικό δείπνο για δύο. Γι’ αυτή την περίπτωση, λοιπόν, σας έχουμε την ιδανική… ερωτική συνταγή που θα ενθουσιάσει τον σύντροφό σας με την εμφάνιση και τη γεύση, αλλά κι εσάς με την ευκολία που μπορείτε να τη φτιάξετε.

Και μιλάμε για τα ροζ ζυμαρικά της Yumna Jawad, η οποία μοιράστηκε την πρωτότυπη συνταγή της που έγινε πολύ γρήγορα viral. Δείτε παρακάτω πώς θα τα φτιάξετε:

Υλικά

1 πακέτο μακαρόνια

1 μεγάλο παντζάρι,βρασμένο και ψιλοκομμένο

1/4 φλιτζάνι γιαούρτι

1/4 φλιτζάνι τυρί φέτα θρυμματισμένη

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

Οδηγίες

1. Βράζετε τα ζυμαρικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα με πολύ αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μόλις είναι έτοιμα, κρατάτε στην άκρη 1 φλιτζάνι βρασμένο νερό, στραγγίζετε τα ζυμαρικά, τα ξαναβάζετε στην κατσαρόλα και τα σκεπάζετε.

2. Σε ένα μικρό μπλέντερ βάζετε το παντζάρι, το γιαούρτι, τη φέτα, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι και τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν ένα λείο και κρεμώδες μείγμα, περίπου 1 λεπτό.

3. Μεταφέρετε τη σάλτσα πάνω από τα μαγειρεμένα ζυμαρικά και ανακατεύετε να ενωθούν. Προσθέστε όσο βρασμένο νερό από τα ζυμαρικά χρειάζεται για να έχετε την επιθυμητή συνοχή. Σερβίρετε αμέσως.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: Feel Good Foodie

Διαβάστε επίσης

Σάκης Ρουβάς: Το βίντεο με την Κάτια Ζυγούλη για τον Άγιο Βαλεντίνο είναι ο, τι καλύτερο είδαμε – και θα δούμε

Η πρόταση γάμου που έγινε εφιάλτης…

Γιόρτασε τη δύναμη της αγάπης με το έτερόν σου ήμισυ, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα