1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η Ναταλία Γερμανού έκανε το τέλειο ανδρόγυνο look


Η Ναταλία Γερμανού στις εκπομπές της έχει μία σαφή προτίμηση στο casual chic στυλ, με την αδυναμία της στα άνετα παντελόνια και τα σακάκια, να μην κρύβεται.

Επίσης, οι ενδυματολογικές επιλογές της παρουσιάστριας του Alpha αποτελούν πηγή έμπνευσης για ένα στιλάτο office look. Γι’ αυτό και φροντίζουμε συχνά να ρίχνουμε ματιές στον λογαριασμό της στο Instagram, για να παίρνουμε ιδέες. Και την προσοχή μας τράβηξε μία από τις πρόσφατες εμφανίσεις της, όπου η Ναταλία Γερμανού επέλεξε ένα γκρι ριγέ κοστούμι της σχεδιάστριας Βάσιας Κωσταρά.

Το γκρι είναι το χρώμα που κάνει θραύση, φέτος, τον χειμώνα και είναι το νέο μαύρο. Ενώ το κοστούμι είναι η ιδανική επιλογή για ένα σωστό ανδρόγυνο look που επίσης είναι το απόλυτο trend στη μόδα. Ωστόσο, η λεπομέρεια που κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή της, είναι η μαύρη δερμάτινη ζώνη, την οποία φορά πάνω από το blazer.

Το ριγέ κοστούμι είναι μια στιλάτη επιλογή για ένα look γραφείου το οποίο μπορεί να απογειωθεί αν τοποθετήσετε μια ζώνη πάνω από το σακάκι.

Δείτε τις εμφανίσεις

%ce%b7-%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%8d-%ce%ad%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%ce%b40 %ce%b7-%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%8d-%ce%ad%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%ce%b42

Διαβάστε επίσης

Μποτάκια με τζιν παντελόνι: Αυτά είναι τα τρία στυλ που ταιριάζουν ιδανικά

Οι γυναίκες με κόκκινο αρέσουν: Μαντέψτε, είναι το χρώμα του Χειμώνα!

Πέντε στιλάτοι τρόποι για να φορέσεις τη μίνι φούστα τον χειμώνα


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα