1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Meghan Markle & Ηarry: Ειδικοί στη γλώσσα του σώματος αναλύουν τη στάση τους


Xτες το μεσημέρι προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 η πολυαναμενόμενη συνέντευξη της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey. Ειδικοί στη γλώσσα του σώματος μίλησαν για το πώς ένιωσε το ζευγάρι για αυτή τη συνέντευξη αλλά και για τη μεταξύ τους σχέση.

#1. Η Κaren Donaldson, ειδική στη γλώσσα του σώματος ανέφερε: «Η συνολική γλώσσα του σώματος του Meghan ήταν γεμάτη με ηρεμία και ακρίβεια. Το είδαμε με τον τρόπο που κοίταζε συχνά μακριά και πάνω καθώς απαντούσε στις ερωτήσεις της Oprah. Δεν ήταν ποτέ αμυντική και πάντα σίγουρη – κάτι που έγινε ξεκάθαρο με τον τρόπο που σπάνια έσπασε την οπτική επαφή με την Oprah καθώς έδωσε τις απαντήσεις της. Όσον αφορά τον Χάρι, εκείνος άλλαζε στάση και άλλοτε είχε ένταση και άλλες στιγμές ήταν προστατευτικός». 

#2. Το γεγονός ότι η Meghan κοιτούσε μακριά όταν απαντούσε σημαίνει πως η ίδια επικεντρωνόταν απόλυτα σε αυτό που ήθελε να πει ώστε να μην πει κάτι που δεν θα ήταν ακριβές και αληθές.

#3. Ο Harry σε κάποιες στιγμές της συνέντευξης έπαιζε με το δαχτυλίδι του κάτι που αποδεικνύει πως ένιωσε αρκετά στρεσαρισμένος με κάποιες από τις ερωτήσεις της Oprah.

#4. Όταν ο Harry αναφέρθηκε στη μητέρα του ήταν αρκετά στρεσαρισμένος και γι’αυτό προσπάθησε να στηριχθεί στην Meghan σφίγγοντας δυνατά τα δάχτυλά της σε σημείο που εκείνα άσπρισαν.

#5. Ο τρόπος που καθόταν ο Harry στο μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης έδειχνε πως εκείνος δεν ένιωθε καθόλου άνετα με όλη αυτή τη συζήτηση γύρω από την οικογένειά του στο παλάτι.

Ωστόσο η Meghan καταλάβαινε αμέσως πότε ο αγαπημένος της δεν ένιωθε καλά και πάντα τον χάιδευε και του έσφιγγε το χέρι.

Διαβάστε ακόμα: Ο Δεκάλογος μιας υγιούς σχέσης: Όλα όσα πρέπει να τηρείς κατά γράμμα

Emily Blunt & John Krasinski: Το λαμπερό ζευγάρι του Hollywood αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχημένης σχέσης του

H Chrissy Teigen και ο John Legend μας δίνουν την πιο σημαντική συμβουλή για τη σχέση μας




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα