1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Άνοιξε στην Αθήνα τις πόρτες της η πρώτη αυθεντική Νεοϋορκέζικη πιτσαρία – Δείτε που…


Πριν λίγες ημέρες και λίγο πριν φύγει ο Φλεβάρης, άνοιξε τις πόρτες του η πρώτη αυθεντική Νεοϋορκέζικη πιτσαρία με τεράστια κομμάτια πίτσας σερβιρισμένα σε χάρτινο πιατάκι και τιμή από 1 ευρώ

Η μόδα τις τελευταίες δυο δεκαετίες στη Νέα Υόρκη που λατρεύει τις πίτσες, είναι οι γωνίες στις μεγάλες λεωφόρους με τις τεράστιες σε διάσταση στρογγυλές πίτσες και πώληση με το κομμάτι (slices). Το κομμάτι με την πίτσα σερβίρετε σε χάρτινο πιάτο μιας χρήσης σε take away, σχηματίζοντας ουρές από δεκάδες κατοίκους όλων των κοινωνικών τάξεων που θέλουν να απολαύσουν αυθεντική Νεοϋορκέζικη πίτσα με… Ιταλικό αέρα!

Η τεχνογνωσία, το concept αλλά και τα συχνά ταξίδια των ιδιοκτητών της 2 bros Pizza στη Νέα Υόρκη, έφεραν το πρώτο κατάστημα στην Αττική πριν λίγες ημέρες, ενώ σχεδιάζονται ήδη τα επόμενα σημεία τόσο στην Αττική όσο και στην Περιφέρεια.

Σε έναν χώρο 210 τ.μ. στην πιο κεντρική λεωφόρο των Αχαρνών (Λ. Φιλαδελφείας 79) στήθηκε ένα κατάστημα πραγματικό κόσμημα με άψογη διαρρύθμιση και χρωματισμούς, κερδίζοντας από την πρώτη ώρα λειτουργίας του τόσο τους πιτσιρικάδες της περιοχής όσο και τους μεγαλύτερους… αιώνιους πιτσιρικάδες.

Οι 50αρες πίτσες δεν προλαβαίνουν να βγαίνουν από τους δυο φούρνους της 2 bros Pizza από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ (το concept είναι για 24ωρη λειτουργία, αλλά λόγω lockdown ξεκίνησε με περιορισμένο ωράριο).

Πίτσα με 1 ευρώ το κομμάτι, αλλά και πεινιρλί, τσιαπάτα, στρομπόλι θα βρείτε στις βιτρίνες του 2 bros Pizza, ενώ αν θέλετε να χορτάσετε με κάτι διαφορετικό όπως το… hot dog, θα το πληρώσετε μόνο 1 ευρώ!

Ποιότητα και ποσότητα το μότο της 2 bros Pizza

Χρησιμοποιώντας τα πιο διάσημα άλευρα Παγκοσμίως και με μια συνταγή στο ζυμάρι αλλά και την πικάντικη σάλτσα τους που μόνο οι ιδιοκτήτες γνωρίζουν, ξεσηκώνουν εκατοντάδες επισκέπτες του καταστήματος από την πρώτη μέρα λειτουργίας τους.

Στην 2 bros Pizza θα βρείτε τις κλασικές συνταγές πίτσας: μαργαρίτα, πεπερονάτη, σπέσιαλ, μπέικον και σουτζούκι, αλλά και τις πιο περίπλοκες με δική τους αυθεντική Νεοϋορκέζικη συνταγή: Diabolo (ότι πιο καυτερό έχεις φάει), carbonara, μεσογειακή, bianca (με λευκή σάλτσα) και οι δυο γλυκιές γεύσεις choco με τρίχρωμη σοκολάτα (nutella, λευκή, bueno) αλλά και με φράουλες ή μπανάνα, caprice και πολύχρωμη τρούφα.

Όσοι έχουν ζήσει στη Νέα Υόρκη το έχουν κάνει ήδη στέκι τους

Οι ιδιοκτήτες της 2 bros Pizza στην Ελλάδα παρατήρησαν ότι δεκάδες Έλληνες που έχουν ζήσει στη Νέα Υόρκη και γνωρίζουν την πίτσα της, έχουν κάνει στέκι το κατάστημα από την πρώτη ώρα που άνοιξε τις πόρτες του.

Και συνεχίζουν λέγοντας πως “η μοναδικότητα της πίτσας στη Νέα Υόρκη είναι το ιδιαίτερο πάντρεμα τόσο της ζύμης, όσο και της σάλτσας με τα υπόλοιπα υλικά, που δίνουν ένα αυθεντικό και μοναδικό αποτέλεσμα που μόνο εκεί μπορούσες να βρεις μέχρι τη στιγμή που άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα”.

Χορταίνεις με λίγα ευρώ και δεν βαρυστομαχιάζεις 

Το ζυμάρι φτιάχνεται καθημερινά από νωρίς το πρωί με τριών ειδών άλευρα. Χωρίς συντηρητικά, χωρίς βελτιωτικά, χωρίς πρόσθετα. Φρέσκο ζυμάρι που ωριμάζει για ένα 24ωρο και την επόμενη μέρα είναι έτοιμο να γίνει η μεγαλύτερη πίτσα που έχεις δει ποτέ σου!

Τα αλλαντικά είναι από τα κορυφαία που κυκλοφορούν στην αγορά (αλλαντικά Θράκης) ενώ το μιξ τυριών από τα κορυφαία που κυκλοφορούν Παγκοσμίως.

“Δεν κάνουμε εκπτώσεις στα υλικά μας. Θέλουμε όλοι να φεύγουν χορτάτοι και ευχαριστημένοι. Αυτό είναι η καλύτερη διαφήμισή μας” μας λένε οι ιδιοκτήτες για το εγχείρημά τους εν μέσω lockdown και γενικότερης αστάθειας αυτή την εποχή. “Ξεκινήσαμε το concept των 2 bros Pizza στην Ελλάδα εν μέσω πανδημίας για να δείξουμε στον κόσμο ότι οι μικρές καθημερινές χαρές στη ζωή βρίσκονται ακόμα και σε ένα κομμάτι πίτσα σε χάρτινο πιατάκι” μας λέει ο ένας εκ των ιδιοκτητών, ενώ η ευγενική υπάλληλος μας δίνει από ένα κομμάτι πίτσα που μου θύμισε… ολόκληρη πίτσα!

Δεν είναι άλλη μια πιτσαρία λέμε. Είναι κάτι διαφορετικό!

Για τους τυχερούς που βρίσκονται στην Αττική, μια βόλτα από τη Λ. Φιλαδελφείας 79, στις Αχαρνές Αττικής από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 12 το βράδυ, θα σας δώσει έναν αυθεντικό Νεουορκέζικο αέρα αλλά και αυθεντική grande πίτσα που θα λατρέψετε.

Για τους υπόλοιπους, τα σχέδια της εταιρίας που βρίσκεται πίσω από αυτό το concept είναι ευχάριστα. Σύντομα θα έρθουν και άλλα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα!

Μέχρι τότε, ακολουθήστε τους στα social media και δείτε τις κομματάρες που ανεβάζουν καθημερινά και ζαλίζουν το… πιστό κοινό τους!

Facebook: 2bros.gr

Instagram: 2bros.gr

και tiktok: 2bros.gr

ενώ σύντομα θα μπορείτε να παραγγείλετε και μέσα από το www.2bros.gr τις αυθεντικές γεύσεις!


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα