1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Η πόλη που πρέπει να μετακομίσεις βάσει ζωδίου


Τα ζώδια έχουν πολλές προτιμήσεις, και όπως είναι λογικό, έχουν και αγαπημένα μέρη για να ζουν. Μέρη που ταιριάζουν 100% στον ψυχισμό τους, και που θα ήταν ίσως καλό μόλις τελειώσει αυτή η πανδημία από την κόλαση, να μετακομίσουν. Σε περίπτωση που, ξέρεις, έχεις σκεφτεί πως ήρθε η ώρα να φύγεις, σ’ άλλη γη, σ’ άλλα μέρη.

Κριός και Άμστερνταμ
Οι Κριοί είναι άνθρωποι δραστήριοι, ανταγωνιστικοί, αλλά και που μπορούν να εκτιμήσουν μια όμορφη, γραφική γειτονιά. Να σταματήσουν πού και πού και να μυρίσουν τα λουλούδια, που λέει το ρητό. Και μια πόλη σαν το Άμστερνταμ, παραδοσιακή αλλά και σύγχρονη (από τις καλύτερες απόψεις και στα δύο) είναι ό,τι πρέπει.

Ταύρος και Μαϊάμι
Τι θέλει ο Ταύρος; Χλιδή και ομορφιά. Κατά βάθος, ο Ταύρος θέλει να ζήσει την φαντασίωση πως είναι μία Real Housewife, και η σειρά του Μαϊάμι μάλλον είναι η αγαπημένη του.

Δίδυμοι και Νέα Υόρκη
Προφανώς, το πιο κοινωνικό αλλά και θρασύ, εκκεντρικό αλλά και πασπαρτού ζώδιο, θα πήγαινε στην ανάλογη πόλη. Λένε πως ο Δίδυμος έχει δύο πλευρές. Στην πραγματικότητα, έχει χίλιες, και αυτή είναι η πόλη που θα μπορέσει να τις εξερευνήσει όλες, σε βαθμό πιο γρήγορο κι από αυτόν που περνάνε τα ταξί.

Καρκίνος και Σίντεϊ
Επειδή η Αυστραλία έχει κάτι το ρουστίκ ως χώρα, αλλά ο Καρκίνος χρειάζεται και το γκλάμουρ του. Επίσης, στην Αυστραλία το 95% των ζώων θέλει να σε σκοτώσει, και ο Καρκίνος τρελαίνεται να βοηθά ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Λέων και Ντουμπάι
Γκουγκλάραμε να δούμε τι ζώδιο είναι ο Τσιτσιπάς πριν ξεκινήσουμε να γράφουμε την παράγραφο. Λέων είναι. Λολ.

Παρθένος και Βερολίνο
Το Βερολίνο έχει ό,τι χρειάζεται ένας Παρθένος: ηρεμία. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται ένας Παρθένος. Θα λέγαμε τάξη νόμιζες; Η τάξη τον ακολουθεί όπου πηγαίνει, αυτό που έχει ανάγκη είναι ηρεμία, και το Βερολίνο είναι έξοχη πόλη να ζεις αν το θες αυτό, χωρίς να νιώσεις ότι στερείσαι τίποτα.

Ζυγός και Λος Άντζελες
Είναι γεννημένοι για αυτή την πόλη. Αν όχι ως ηθοποιοί, ως ατζέντηδες. Υπάρχουν Ζυγοί που διαπρέπουν και από τις δύο πλευρές. Επίσης, ο ήλιος. Τον έχουν ανάγκη, δεν περνάνε καλά στις καταιγίδες.

Σκορπιός και Τόκιο
Επειδή ο Σκορπιός χρειάζεται να νιώσει πως βρίσκεται εντελώς αλλού. Άρα χρειάζεται να αλλάξει εντελώς κουλτούρα, να βιώσει κάτι διαφορετικό και να γνωρίσει καινούρια πράγματα. Επίσης, είναι από τα καλύτερα μέρη για να νιώσεις πως χάνεσαι μέσα στο πλήθος, και το χρειάζεται για να χαλαρώνει.

Τοξότης και Σαν Φρανσίσκο
Έχει άπειρα πάρτι, και ο Τοξότης πηγαίνει εκεί που συμβαίνουν τα πάρτι. Επίσης, λατρεύει την φάση με τις ανηφόρες, του αρέσει να σκέφτεται παρομοιώσεις με την ζωή του και να το ζει φιλόσοφος. Τι, τα party girls και boys δεν μπορούν να είναι φιλόσοφοι;

Αιγόκερως και Λοδίνο
Ναι, θα σκεφτείς μουντίλα και βροχή και κρυόκωλες καταστάσεις. Στην πραγματικότητα, είναι πολυπολιτισμικότητα, ευκαιρία για επικερδή δημιουργικότητα και – αλήθεια – τόσο πολύ καλό φαγητό.

Υδροχόος και Πόρτλαντ
Το Πόρτλαντ ήταν και θα είναι για πάντα η πρωτεύουσα των χίπστερ που δεν θέλουν να λέγονται χίπστερ. Άρα, Υδροχόος.

Ιχθείς και Παρίσι
Συγγνώμη, αλλά περίμενες να προτείναμε άλλη πόλη στο πιο ρομαντικό από όλα τα ζώδια; Οι Ιχθείς θα βρουν τον αληθινό τους εαυτό στο Παρίσι – ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Είναι μυστήρια η γοητεία αυτής της πόλης.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα