1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Tips για να σώσεις μια σχέση εξ αποστάσεως- Δες τι πρέπει να κάνεις!


Είσαι με τον αγαπημένο σου κάποιο καιρό μαζί και τελευταία συνεχίζετε τη σχέση σας εξ αποστάσεως; Αν νιώθεις πως αυτή η νέα κατάσταση δεν λειτουργεί για εσάς ίσως πρέπει να δοκιμάσεις κάποια επιπλέον πράγματα πριν αποφασίσεις να δώσεις οριστικό τέλος.

#1. Βάλε στη ζωή σου την τεχνολογία σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό
Είτε σου αρέσει η τεχνολογία, είτε όχι αν θέλεις να πετύχει η σχέση σου θα πρέπει να βάλεις την τεχνολογία στη ζωή σου σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό. Εννοείται πως δεν αρκούν μόνο μερικές κλήσεις και μερικά μηνύματα μέσα στη μέρα. Πρέπει να αποκτήσετε μια πιο virtual πραγματικότητα, να κάνετε βιντεοκλήσεις, να μαγειρεύετε παρέα μέσω βίντεο και γενικά να μοιράζεστε πολλές στιγμές της καθημερινότητάς σας μέσω του κινητού σας.

#2. Επικοινωνήστε πολύ συχνά
Η επικοινωνία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που βρίσκεται μακριά ο ένας από τον άλλον πρέπει να είναι συχνή. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνετε ο ένας τον άλλον μέρος της καθημερινότητάς σας ώστε να μπορείτε να βιώνετε πολλές εμπειρίες ταυτόχρονα ακόμα και από απόσταση.

#3. Βάλτε το sexting στη ζωή σας
Το σεξ είναι σημαντικό κομμάτι μιας σχέσης και αν έχετε μια σχέση εξ αποστάσεως είναι σημαντικό να προσθέσετε το sexting και το τηλεφωνικό σεξ στη ζωή σας. Μπορεί στην αρχή να σας φανεί τρομακτικά δύσκολο αλλά αν το δοκιμάσετε 2-3 φορές να είστε σίγουροι πως αμέσως θα αρχίσετε να νιώθετε όλο και πιο άνετα με αυτή τη νέα μορφή σεξ.

#4. Αφήστε τους πειρασμούς εκτός
Όσο συναναστρέφεστε με κόσμο τόσο περισσότερο θα νιώθετε την ανάγκη της ανθρώπινης επαφής. Όταν νιώσετε αυτό το στοιχείο έντονα μέσα σας, κλείστε εισιτήρια και πηγαίνετε να δείτε τον αγαπημένο σας. Ο πειρασμός δεν σημαίνει πως δεν είστε πλέον ερωτευμένη, αλλά σημαίνει ότι σας λείπει η ανθρώπινη επαφή και αυτό είναι κάτι το φυσιολογικό.

Διαβάστε ακόμα: Πώς θα καταλάβεις αν ο αγαπημένος σου έχει Daddy Issues;

5 λόγοι για τους οποίους είναι αποδεκτό το να πεις ψέματα στον αγαπημένο σου

Νέα έρευνα αποκαλύπτει πότε λένε ΌΧΙ στο σεξ οι άντρες!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα