1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Μήπως έχει αρχίσει να με ξε-ερωτεύεται;

(*) Επειδή τα τον/την και του/της από ένα σημείο και μετά ακούγονται σαν καμπανάκια, και τα @ μας φαίνονται οπτική φασαρία, όλες οι αντωνυμίες παρακάτω είναι σε τυχαία γένη. Ισχύουν, όμως, για όλα τα φύλα. Προσάρμοσε ανάλογα με την περίπτωσή σου.

 

Το «ξε-ερωτεύεται» είναι βαριά κουβέντα. Το πιο πιθανό είναι ότι η σχέση σας αυτή τη στιγμή δεν είναι και στα καλύτερά της. Αυτό που καλό είναι να σε προβληματίζει, είναι αν αυτή η φάση που βρίσκεστε τώρα έχει σταθερά καθοδική πορεία ή αν είναι κάτι προσωρινό. Στην πραγματικότητα, θα ήταν εντελώς ουτοπικό αν λέγαμε ότι αυτό δεν το περνούν σχεδόν όλες οι μακροχρόνιες σχέσεις.

Γενικά, καλό είναι που αναρωτιέσαι· αυτό δε σε κάνει αδύναμο, αλλά έτοιμο να ανταπεξέλθεις. Αν κάποιο από τα σημάδια που σου παραθέτουμε έχεις παρατηρήσει ότι συμβαίνει στη σχέση σου, πάρε τα μέτρα σου.

Δεν ξεκολλάει το βλέμμα του από το κινητό του: Μπορεί ο σύντροφός σου να είναι εξαρτημένος από το κινητό του. Ίσως στις αρμοδιότητες της δουλειάς του να υπάρχει και η τακτική ενασχόληση με τα social. Ωστόσο, δε νοείται κάθε φορά που βλεπόσαστε να μη βρίσκει λίγο χρόνο για εσένα. Υποτίθεται πως γι’ αυτό κανονίσατε να τα πείτε, για να περάσετε μαζί ποιοτικό χρόνο, όχι για να μένετε κολλημένοι σε μία οθόνη.

Του διαφεύγει η τελευταία φορά που περιποιήθηκες τον εαυτό σου: Για να είμαστε ειλικρινείς, φταις κι εσύ λίγο. Δεν αμφιβάλλουμε ότι οι φόρμες και τα φούτερ είναι άνετα, και εκείνο το αρχαίο και φθαρμένο μπλουζάκι που αντικαθιστά την πιζάμα είναι επίσης ωραίο.

Από την άλλη, οφείλουμε στον εαυτό μας λίγες ενέσεις αυτοπεποίθησης. Η διάθεσή μας είναι πολύ καλύτερη όταν αισθανόμαστε όμορφοι και με τα «σπιτικά» ρούχα, κάθε άλλο παρά ελκυστικοί νιώθουμε. Φόρεσε εκείνο το συνολάκι που σε κάνει να νιώθεις θεά, στρώσε λίγο το μαλλί και πείσε τον να βγείτε. Με αυτόν τον τρόπο θα θυμηθεί για ποιον λόγο σε ερωτεύτηκε.

Δεν βγαίνετε: Για αρχή να ξεκαθαρίσουμε ότι το να βγάλετε τον σκύλο να κάνει τα κακά του ή να πεταχτείτε στο σούπερ μάρκετ, δε θεωρούνται έξοδοι. Ούτε το ξεκίνημα μίας καινούριας σειράς θεωρείται αλλαγή παραστάσεων. Δε προσπαθούμε να σου πούμε ότι αυτά έχουν μικρή σημασία στη σχέση. Αυτό που προσπαθούμε να σου πούμε είναι ότι ενίοτε ένα ρομαντικό ραντεβού είναι απαραίτητο. Έτσι, για να θυμηθείτε τα παλιά.

Σε θεωρεί προβλέψιμο: Βγαίνει με την παρέα του, εσύ όταν γυρίσει τον ρωτάς «Γιατί δεν μου είπες και εμένα;» και η απάντηση είναι «Αφού δε σου αρέσουν αυτά»; Να, αυτό, ας πούμε, είναι κακό σημάδι.

Από όποια πλευρά κι αν το πιάσεις, αυτή του η αντιμετώπιση δεν είναι θετική. Δύο μπορεί να είναι οι ερμηνείες. Η μία λέει ότι έχει κουραστεί να σου κάνει αντίστοιχες προτάσεις και εσύ κάθε φορά να απαντάς αρνητικά. Η άλλη λέει ότι δε θέλει να βγεις μαζί του. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βγεις με τις φίλες σου και εκείνος με τους δικούς του.

Σου ζητάει να ανανεώσεις την εμφάνισή σου: Είσαι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος με όταν πρωτογνωριστήκατε. Η γκαρνταρόμπα σου και το κούρεμά σου είναι πάνω-κάτω τα ίδια. Βρίσκει αφορμές να σου πει ότι χρειάζεσαι μια αλλαγή: Μην το αγνοείς. Ίσως αντιλαμβάνεται ότι δε σε βλέπει με τη θέρμη που σε έβλεπε παλιά και θέλει αυτό να αλλάξει.

Η σεξουαλική σας ζωή είναι λίγο φλατ: ‘Όλα τα ζευγάρια περνάνε περίοδο ξηρασίας. Και δεν είναι παράλογο, χρειαζόμαστε πού και πού να νιώθουμε εντελώς singles.

Την προσοχή σου πρέπει να εστιάσεις στο αν το σεξ έχει αρχίσει να σπανίζει. Εσύ δηλαδή να θέλεις σεξ σαν κολασμένη και εκείνος να το αποφεύγει. Αυτά, καλό είναι να τα συζητάτε. Ίσως να η δουλειά του να του προκαλεί στρες. Μπορεί και να χρειάζεστε μία ανανέωση. Ό,τι και να συμβαίνει, σχεδόν όλα επιλύονται με συζήτηση.

Μαλώνετε για βλακείες: Οι αιτίες των τσακωμών μπορεί είναι πολλές. Αν μένετε μαζί, θα πρέπει να συνηθίσεις ότι ανά περιόδους θα τσακώνεστε για ανούσιους λόγους. Το μαχαιριά-στην-καρδιά σενάριο είναι ότι προσπαθεί να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα ώστε να πάρεις εσύ την μεγάλη απόφαση (του χωρισμού).

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα