1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

4 χαρακτηριστικά που λατρεύουν οι άνδρες στις γυναίκες


Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που προσέχουν οι περισσότεροι άντρες στις γυναίκες; Τι είναι αυτό που μπορεί αν τους τραβήξει την προσοχή πέρα από την εμφάνιση; Επιλέξαμε τα 4 επικρατέστερα και παρακάτω θα δεις ποια είναι.

#1. Oι περισσότεροι άνδρες θέλουν μια γυναίκα με τη δική τους προσωπικότητα και ταυτότητα. Αυτό που τους ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι να έχουν στο πλευρό τους μια γυναίκα με ανεξαρτησία που δεν θα προσπαθήσει να κάνει δική της τη δική τους ζωή.

#2. Κάτι που προσέχουν πολύ οι άνδρες στις γυναίκες είναι ο δυναμισμός που έχουν και κατά πόσο μπορούν να στηρίζονται πάντα πάνω στις δικές τους εσωτερικές δυνάμεις. Συνήθως τα προβλήματα σε μια σχέση ξεκινούν όταν ο ένας από τους δύο συντρόφους αρχίζει όλο και περισσότερο να στηρίζεται στον άλλον.

#3. Οι άνδρες θέλουν δίπλα τους μια γυναίκα με την οποία θα μοιράζονται παρόμοιους στόχους και όνειρα. Είναι σημαντικό για αυτούς να νιώθουν πως έχουν ένα στήριγμα που θα τους βοηθήσει σε κάθε δύσκολη απόφαση της ζωής τους. Είναι επίσης πολύ σημαντικό για αυτούς να έχουν στο πλευρό τους μια σύντροφο με την οποία θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν ακόμα και τα πιο τρελά τους όνειρα.

#4. Τέλος, ένα χαρακτηριστικό που προσέχουν επίσης ιδιαίτερα οι άνδρες σε μια γυναίκα είναι το κατά πόσο είναι διατεθειμένη να προσπαθήσει για τη σχέση τους. Όπως όλοι ξέρουμε δεν είναι εύκολο να διατηρήσεις μια σχέση για πολλά χρόνια στις μέρες μας και για να το κάνεις θα πρέπει να προσπαθήσεις πραγματικά.

Αυτοί είναι 4 γενικοί κανόνες που ισχύουν στο μυαλό πολλών αντρών αλλά όπως και εσύ γνωρίζεις στα αισθηματικά πολλές φορές δεν ισχύουν οι γενικοί κανόνες και υπάρχουν πάντα και εξαιρέσεις.

Διαβάστε ακόμα: Δες τι σκέφτεται για σένα βάσει των λουλουδιών που σου προσφέρει

Οι βασικοί λόγοι που νιώθεις πως είσαι σε έναν δυστυχισμένο γάμο

6 tips που πρέπει να ακολουθήσεις για τα πρώτα ραντεβού μετά από ένα διαζύγιο




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα