1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

12 άντρες αποκαλύπτουν πώς νιώθουν για τη Γιορτή των Ερωτευμένων…


Είναι γεγονός πως ο Άγιος Βαλεντίνος είναι μια γιορτή που συνήθως θέλουν να γιορτάζουν περισσότερο…οι γυναίκες. Ωστόσο οι άντρες από την πλευρά τους για να μην τις στεναχωρήσουν ετοιμάζουν συνήθως κάποια έκπληξη, ένα δείπνο ή ένα δώρο που θα ευχαριστήσει τις αγαπημένες τους. 10 άντρες αποκαλύπτουν ποια είναι η πραγματική της άποψη για τη γιορτή των ερωτευμένων…

#1. «Είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες και τίποτα περισσότερο ή λιγότερο.»

#2. «Η αγάπη είναι κάτι που πρέπει να το εκφράζουμε καθημερινά στους ανθρώπους που αγαπάμε και όχι μόνο εκείνη τη μέρα.»

#3. «Θέλω να της κάνω ένα δώρο εκείνη τη μέρα επειδή την αγαπάω και όχι επειδή είναι η μόνη μέρα που γιορτάζουμε τον έρωτα».

#4. «Είναι μια καλή ευκαιρία να βγεις σε ένα ωραίο εστιατόριο καθώς εκείνο το βράδυ πολλά μαγαζιά ετοιμάζουν ξεχωριστά deals για ζευγάρια».

#5. «Είναι λίγο ψέμα όλο αυτό αλλά είναι και διασκεδαστικό να περιμένεις εκείνη τη μέρα για να κάνεις κάτι το διαφορετικό με την αγαπημένο σου».

#6. «Είναι μια γλυκιά υπενθύμιση να λες σε αυτούς που αγαπάς πόσο τους αγαπάς».

#7. «Η επέτειος είναι κάτι που πρέπει να γιορτάζεται…ο Βαλεντίνος όχι».

#8. «Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνεις κάτι διαφορετικό με τη σχέση σου».

#9. «Είναι ένας επιπλέον κόπος για κάθε άντρα να ψάξει να βρει το τέλειο δώρο. Αν υπολογίσεις γιορτές, γενέθλια, βαλεντίνους, χριστούγεννα και επετείους, πρέπει στην ουσία να κάνουμε δώρα κάθε 6 εβδομάδες».

#10. «Είναι μια ωραία γιορτή που κάνει πολύ ευτυχισμένες τις γυναίκες.»

#11. «Είναι μια μελαγχολική γιορτή, ειδικά για αυτούς που δεν έχουν κάποιον στο πλευρό τους».

#12. «Είναι η ιδανική γιορτή για να οργανώσεις κάτι που θα αρέσει στην αγαπημένη σου αλλά και σε εσένα. Εκμεταλλεύσου το στο έπακρο.»

Διαβάστε ακόμα: 5 τρόποι που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιο γρήγορα έναν χωρισμό

4 λόγοι που ερωτεύεσαι τους άντρες που δεν μπορείς να έχεις

4 τρόποι για να πείσεις τον σύντροφό σου να κάνει…ό,τι θέλεις!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα