1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

3 τρόποι για να καταφέρεις να συγχωρέσεις την απιστία


Kάποιοι άνθρωποι μπορούν να συγχωρέσουν την απιστία, κάποιοι νομίζουν πως μπορούν αλλά δυσκολεύονται να την ξεχάσουν και άλλοι δεν μπορούν με τίποτα να δεχτούν πως ο αγαπημένος τους τους απάτησε. Αν ανήκεις στις δύο πρώτες κατηγορίες συνέχισε να διαβάζεις γιατί παρακάτω θα σου δώσουμε μερικά χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις παρακάτω, να συγχωρέσεις πραγματικά τον αγαπημένο σου και να δημιουργήσετε νέες γερές βάσεις στη σχέση σας.

#1. Οργάνωσε τις σκέψεις σου και κατεύθυνέ τις προς τη σωστή τροχιά

Τι σημαίνει αυτό; Πως με το να σκέφτεσαι συνέχεια «Πώς μπόρεσε να σου το κάνει αυτό;» ή «Τι βρήκε σε μια άλλη γυναίκα» δεν βοηθάς τον εαυτό σου ούτε τη σχέση σου. Αν πραγματικά θέλεις να δουλέψετε τη σχέση σας θα πρέπει να κατευθύνεις τη σκέψη σου προς μια πιο σωστή (και αισιόδοξη) τροχιά. Στην αρχή θα σου φανεί τρομακτικά δύσκολο αλλά όσο περνάει ο καιρός θα εκτιμάς όλο και περισσότερο τον σύντροφό σου ξανά από την αρχή.

#2. Θυμίσου τι σε έκανε να χαμογελάς

Αν ο σύντροφός σου ήθελε και αυτός από τη μεριά του να δουλέψει τη σχέση σας και μετάνιωσε για την απιστία του σημαίνει πως όντως θέλει να βελτιώσετε τη σχέση σας. Τι σας έκανε να χαμογελάτε παλιά και να περνάτε όμορφα μαζί; Ήρθε η ώρα να επαναφέρετε τη σχέση σας στους πρώτους μήνες που βγαίνατε, όταν όλα ήταν ρομαντικά και υπέροχα.

#3. Βρες τα κρυμμένα μαθήματα που σου δίνει η ζωή

Αντί να σκέφτεσαι γιατί συνέβη αυτό σε εσάς σκέψου πώς θα το χρησιμοποιήσετε ώστε να αποκτήσετε μια ακόμα καλύτερη και πιο δυνατή σχέση. Ίσως αυτό συνέβη για να καταλάβετε τα λάθη που και οι δύο κάνατε στη σχέση σας και να αρχίσετε να τα λύνετε σε βάθος και όχι επιφανειακά.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα βασικά συστατικά που χρειάζεται να έχει μία σχέση για να αντέξει στο χρόνο!

Meghan & Harry: 5+1 πράγματα που μάθαμε από τη σχέση τους και θα τα εφαρμόσουμε και στις δικές μας σχέσεις

Πώς να χειριστείς τους τσακωμούς με τον σύντροφό σου αν εκείνος δεν σε ακούει ποτέ!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα