1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα συχνότερα ανδρικά φούμαρα


Σου λέει ότι σε θέλει, ότι του αρέσεις, ότι μπορεί να δει ένα μέλλον μαζί σου. Σου λέει ότι δεν θυμάται την τελευταία φορά που γνώρισε άνθρωπο σαν εσένα. Και όλα αυτά μπορεί να τα εννοεί, αλλά μπορεί και όχι.

Εδώ θα σου μιλήσουμε για τις φάσεις που μάλλον δεν τα εννοεί. Για να καταλάβεις μια ώρα αρχύτερα τι συμβαίνει και να ξεκουμπιστείς. Ή να τον ξεκουμπίσεις. Απλά μην κάτσεις περισσότερο κοντά του, επειδή 10/10 φορές τα φούμαρα έχουν την τάση να επεκτείνονται και να φτιάχνουν λαβυρίνθους.

1. “Δε θέλω σχέση, αλλά σε θέλω στη ζωή μου”
Μετάφραση: Θα ήθελα να σε έχω στο περίμενε κάθε φορά που χρειάζομαι κάπου να βάλω το πέος μου. Ή – τσακίρ κέφι – αν θέλω ένα ζευγάρι αυτιά να με ακούσουν και μια καρδιά να μη με κρίνει, αλλά ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. Όχι, προφανώς δεν είμαι διαθέσιμος τις φορές που έχεις εσύ ανάγκες.

2. “Μου αρέσει να σε φλερτάρω, γιατί να το πάμε παρακάτω;”
Δεν χρειάζεται να έχεις εξωτερικά γεννητικά όργανα για να αποκτήσεις blue balls. Ένας άνθρωπος που σε φλερτάρει συνεχώς όταν σε βλέπει, αλλά δεν κάνει ποτέ το ένα έξτρα βήμα για να προκύψει κάτι από αυτό το φλερτ… μάλλον απολαμβάνει περισσότερο να έχει κόσμο να λιώνει για πάρτη του, παρά συγκεκριμένα την δική σου παρέα. Όπως είναι λογικό, οι δικές σου κινήσεις θα μείνουν αναπάντητες.

3. “Εμένα που με βλέπεις, δεν έχω ερωτευτεί ποτέ”
Μπράβο σου. Αλλά μπράβο σου κι εσένα αν είσαι το άτομο που ακούει τέτοιες μπούρδες και αμέσως το παίρνει σαν πρόκληση. Όχι, όχι, δεν έπεσες σαν χαζό στην παγίδα του, είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα πάει πολύ καλά για εσένα.

4. “Ωραία τα λέμε στα μηνύματα”
Όχι όμως και από κοντά. Τώρα, μπορεί να είναι ένας πολυάσχολος τύπος, και αυτό δεν το κρίνουμε. Κρίνουμε όμως το να μιλάς με κάποιον καιρό, να μένετε στην ίδια πόλη και να μην έχετε καταφέρει να βρεθείτε για έναν καφέ. Σπατάλη χρόνου και συναισθημάτων το λέμε αυτό στο χωριό μου.

5. “Μόλις βγήκα από δύσκολη σχέση και δεν είμαι έτοιμος για κάτι σοβαρό”
Από την μία, τίμιο που το παραδέχεται. Από την άλλη, τι ακριβώς εννοεί; Επειδή οκέι, αν συνέβη ένα φλερτ, μια ξεπέτα, ένα κάτι στα γρήγορα τελοσπάντων, δεν θα κρίνουμε. Αν όμως ξεπέτα στη ξεπέτα έχετε καταλήξει να βρίσκεστε δυο-τρεις φορές την εβδομάδα, αυτό σταματάει να λέγεται ξεπέτα και πρέπει να βάλετε κάποια όρια.

6. “Είμαι έτοιμος να βγω από μια δύσκολη σχέση και θέλω να περιμένεις λίγο ακόμα”
α. ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ‘ΣΕΝΑ
β. ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΩΣ ΚΕΡΑΤΟ, ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΟ
Σοβαρέψου λίγο. Για το καλό σου.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα