1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

7 tips για να επικοινωνήσεις με τον σύντροφό σου όταν εκείνος έχει συνέχεια νεύρα


Λίγο η πανδημία, λίγο η καραντίνα, λίγο η σχέση μας που κρατάει μέρες, μήνες, χρόνια, είναι λογικό να φτάνουμε σε ένα σημείο που να μην ξέρουμε πού αλλού να ξεσπάσουμε παρά μόνο στον σύντροφό μας και στο φαγητό…

Αν νιώθεις πως η επικοινωνία με τον σύντροφό σου δυσκολεύει συνεχώς εξαιτίας νεύρων και έντασης ανάμεσά σας, δες τι μπορείς να κάνεις για να βελτιωθεί η κατάσταση.

#1. Όταν ο σύντροφός σου έχει νεύρα καλό είναι να παρατηρήσεις πρώτα τον εαυτό σου πριν απευθυνθείς σε εκείνον. Εσύ πώς νιώθεις; Πάρε μερικές ανάσες, ηρέμησε και στη συνέχεια ζήτησέ του να συζητήσετε όποιο πρόβλημα έχετε.

#2. Πες ειλικρινά στον σύντροφό σου πώς νιώθεις και μην φοβάσαι να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Είναι πιθανόν ο αγαπημένος σου να έχει νεύρα επειδή είναι στεναχωρημένος με κάποιο θέμα και δεν ξέρει πώς να το εκφράσει.

#3. Προσπάθησε να του δώσεις κουράγιο και να έχεις υπομονή. Να ξέρεις πως αυτή η φάση αργά ή γρήγορα θα περάσει, ειδικά αν εκείνος έχει τη δική σου συμπαράσταση.

#4. Μην ακούς τα λόγια που εκφράζει αλλά προσπάθησε να ακούσεις πιο βαθιά…αυτά που δεν σου λέει αλλά στα δείχνει με τον τρόπο του.

#5. Μην νιώσεις ποτέ και για κανένα λόγο το θύμα στη σχέση σας. Προσπάθησε να δείχνεις υπομονή αλλά χωρίς να είσαι το θύμα στη σχέση σας.

#6. Διάλεξε με προσοχή πότε πρέπει να του εναντιωθείς και πότε όχι. Διάλεξε τις μάχες που θα δώσεις.

#7. Αν ο θυμός και τα νεύρα επιμένουν, τότε ίσως ήρθε η ώρα να ζητήσετε τη βοήθεια κάποιου ψυχαναλυτή. Μην φοβηθείς να απευθυνθείς σε κάποιον σύμβουλο, καθώς αυτή η βοήθεια μπορεί όντως να σώσει τη σχέση σας.

Διαβάστε ακόμα: Mπήκε το νέος έτος και σας αποκαλύπτουμε τα μεγαλύτερα μυστικά του έρωτα!

Τα 5 σημάδια που θα σε πείσουν πως αυτό το πρώτο ραντεβού θα οδηγήσει σε μια υγιή σχέση

O πραγματικός λόγος που φιλάμε τους αγαπημένους μας την ώρα της αλλαγής του χρόνου!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα