1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τι λέει ο ωροσκόπος για την προσωπικότητά σου


Σίγουρα θα έχεις ακούσει για το πόσο σημαντικός είναι ο ωροσκόπος στη διαμόρφωση της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πώς επιδρά όμως στον χαρακτήρα σου και πώς τον βρίσκεις;

Αρχικά, ας δούμε τι εστί ωροσκόπος. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, πρόκειται για το όνομα του πρώτου από τους 12 οίκους του ωροσκοπίου, και είναι ουσιαστικά η ταυτότητά μας, η προσωπικότητά μας, αυτό που δείχνουμε στους άλλους. 

Ο ωροσκόπος συμβολίζει το «εγώ», την ολοκληρωμένη προσωπικότητα του ανθρώπου, γι’ αυτό και παίζει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της ψυχοσύνθεσης, στην συμπεριφορά αλλά και στην εξωτερική εμφάνισή του.

Για να βρεις τον ωροσκόπο σου κάνε κλικ εδώ, και μόλις μάθεις το αποτέλεσμα, συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις πώς επηρεάζει την προσωπικότητά σου.

Κριός

Ο ωροσκόπος στον Κριό σε κάνει άτομο γεμάτο ενέργεια και ανταγωνιστικότητα. Συχνά βγάζεις ένταση και πείσμα, γεγονός που παρεξηγείται από τους γύρω σου, αν και κατά βάθος είσαι ψυχούλα και άκακος.

Ταύρος

Αν έχεις ωροσκόπο στον Ταύρο, η προσωπικότητά σου χαρακτηρίζεται από σταθερότητα. Είσαι στοργικός, σταθερός στα πιστεύω σου και σε γενικές γραμμές παθητικός στα ερεθίσματα που λαμβάνεις από το περιβάλλον.

Δίδυμος

Είσαι τύπος πνευματώδης και αρκετά έξυπνος. Η φύση σου είναι ανήσυχη και αναζητάς συνεχώς τρόπους να βρίσκεσαι σε εγρήγορση και να δουλεύεις το μυαλό σου. Η απόλυτη ευτυχία για σένα είναι το να είσαι πολυάσχολος.

Καρκίνος

Είσαι ευαίσθητος και αρκετά συνεσταλμένος και κάνεις τα πάντα για να προστατεύσεις όσους έχεις κοντά σου. Ταυτόχρονα είσαι εξαιρετικά δεκτικός στα ερεθίσματα από το περιβάλλον σου, και σαν το καβούρι κινείσαι πλαγίως για να προσεγγίσεις τους στόχους σου.

Λέων

Ο Λέων στον ωροσκόπο σου δίνει προσωπικότητα ισχυρή και γενναιόδωρη. Έχεις πλήρη έλεγχο του εαυτού σου, είσαι θαρραλέος και με αξιοπρέπεια, ενώ επιδιώκεις συχνά την αναγνώριση από τους γύρω σου.

Παρθένος

Δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη, και λατρεύεις να αναπτύσσεις ιδέες, έχοντας πάντα σαφές πρόγραμμα και σχέδιο σε κάθε σου κίνηση. Έχεις την τάση να «κολλάς» με τη δουλειά σου, και για να νιώσεις άνετα θα πρέπει να έχεις τα πάντα σε τάξη.

Ζυγός

Είσαι φύσει διπλωμάτης και αρκετά κοινωνικός, ενώ η δικαιοσύνη είναι για σένα κάτι εξαιρετικά σημαντικό. Βλέπεις πάντα το νόμισμα και από τις δύο πλευρές, και έχεις χαρακτηριστικά πολιτικού ηγέτη με εξαιρετική ευφράδεια λόγου.

Σκορπιός

Είσαι αρκετά συντηρητικός και μυστικοπαθής, ενώ η προσωπικότητα που σου δίνει ο ωροσκόπος είναι χαρισματική και αρκετά έντονη. Ξέρεις πώς να θωρακίζεις τον εαυτό σου σε εχθρικές καταστάσεις, ενώ για τον πολύ κόσμο είσαι ένα αίνιγμα.

Τοξότης

Η προσωπικότητά σου είναι ανήσυχη, διερευνητική και ανεξάρτητη. Βάζεις πάντα στόχους και έχεις την τάση να προσεγγίζεις αρκετές καταστάσεις με έντονα φιλοσοφικό τρόπο. Τα προβλήματα για σένα είναι παροδικά, ενώ οι νοητικές αντοχές σου δεν έχουν ταβάνι.

Αιγόκερως

Είσαι τέρας υπομονής και σοβαρότητας και ένα από τα πιο αρμόδια και υπεύθυνα άτομα του ζωδιακού κύκλου. Φαίνεσαι κάπως ψυχρός στους άλλους, αλλά ο ωροσκόπος σου είναι τόσο πολυσύνθετος που δύσκολα κανείς θα καταλάβει πλήρως τον ψυχικό σου πλούτο.

Υδροχόος

Ο ωροσκόπος στον Υδροχόο σού δίνει αρκετά εκκεντρικά στοιχεία στην προσωπικότητά σου, καθώς και έντονη τάση για δημιουργία. Είσαι αρκετά ασυνήθιστος μα και ευφυής, άτομο εφευρετικό και πνευματώδες, που αγαπά να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Ιχθύες

Είσαι ένα άτομο ευαίσθητο και συμπονετικό που χαίρεται να προσφέρει βοήθεια απλόχερα στους γύρω του. Η φαντασία σου οργιάζει και πλάθει ονειρεμένους κόσμους που θα ήθελες να ζεις, όμως συχνά χάνεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, και γίνεται αρκετά συνεσταλμένος.

Με πληροφορίες από Astropedia

 

 




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα