1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

3 δηλώσεις που πρέπει να κάνεις αν θέλεις να αλλάξει η ερωτική σου ζωή| Fay’s book


Νιώθεις ότι τα τελευταία χρόνια δεν συμβαίνει τίποτα πραγματικά όμορφο στη ζωή σου; Μήπως φταίει η ψυχολογία και ο αρνητισμός που έχεις επειδή δεν βρίσκεις κάποιον αξιόλογο σύντροφο; Μια σχέση ζωής; Δες παρακάτω ποιες δηλώσεις πρέπει να σταματήσεις να κάνεις και ποιες πρέπει να αρχίσεις να κάνεις για να βελτιωθεί η σεξουαλική σου ζωή.

#1. Σταμάτα να λες: «Όλους τους καλούς τους έχουν πάρει άλλες»
Οι αρνητικές δηλώσεις δεν θα σε βοηθήσουν να βρεις πιο γρήγορα σύντροφο. Οι θετικές δηλώσεις είναι αυτές που δημιουργούν μια ωραία ατμόσφαιρα και φέρνουν στη ζωή μας πιο εύκολα αυτό που αναζητούμε.

#2. Μην είσαι 100% σίγουρη πως «Όταν θα σταματήσεις να ψάχνεις την αγάπη τότε θα εμφανιστεί μπροστά σου»
Σίγουρα έχεις ακούσει αυτή την ατάκα πολλές φορές και μπορεί όντως να λειτούργησε σε κάποιους ανθρώπους. Ωστόσο οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων δηλώνουν πως η αγάπη θέλει προσπάθεια για να την ανακαλύψεις και πως δεν πρέπει ποτέ να πάψεις να προσπαθείς.

#3. Μην απορρίπτεις άτομα επειδή «δεν ένιωσες κάποια σπίθα»
Έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε τη σπίθα λόγω των πολλών ταινιών Hollywood που έχουμε δει. Ωστόσο στην πραγματική ζωή η σπίθα μπορεί να αργήσει να έρθει μερικά ραντεβού. Ο έρωτας εμφανίζεται κάποιες φορές λίγο καθυστερημένα και το μόνο προαπαιτούμενο είναι να περνάς καλά με τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου και να σε κάνει να γελάς. Όλα τα άλλα θα έρθουν σιγά σιγά.

Διαβάστε περισσότερα:

5+1 πράγματα που αν τα κάνεις θα σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή

Τα σημάδια που θα παρατηρήσεις στη σχέση σου μόνο αν είναι 100% υγιής!

Ραντεβού μετά τα 40; Ποιες είναι οι προειδοποιήσεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα