1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

O πραγματικός λόγος που φιλάμε τους αγαπημένους μας την ώρα της αλλαγής του χρόνου!


Σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο θεωρείται πολύ σημαντικό να έχεις κάποιον να φιλήσεις στο στόμα όταν αλλάξει ο χρόνος. Τι συμβολίζει αυτό το έθιμο όμως και για ποιο λόγο πρέπει να σε βρει το νέο έτος στην αγκαλιά κάποιου άντρα; Το φιλί συμβολίζει τους δεσμούς που θέλουμε να δυναμώσουν στο μέλλον.

Αν ένα ζευγάρι λοιπόν δεν φιληθεί κατά την αλλαγή της χρονιάς αυτό, σύμφωνα με το έθιμο, σημαίνει κάτι το αρνητικό για το μέλλον της σχέσης του. Για τους single ανθρώπους το να μην φιληθείς με κάποιον την ώρα της αλλαγής της χρονιάς σημαίνει μια χρονιά μοναξιάς, ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν τα ήθη και τα έθιμα διαφόρων χωρών. Το συγκεκριμένο έθιμο είναι πιθανόν να ξεκίνησε στη Σκωτία και έχει να κάνει με το έθιμο Hogmanay. Στο Hοgmanay party όλοι πρέπει να φιλήσουν όλους με το που χτυπήσει η καμπάνα 12 ακριβώς τα μεσάνυχτα.

Αν σου αρέσει αυτό το έθιμο αλλά δεν έχεις κάποιον να φιλήσεις στις 12 το βράδυ σήμερα, τότε θα σου προτείναμε να κάνεις αυτό που προτείνει η Christine Clifford, President και CEO των Divorcing Divas, ενός οργανισμού που βοηθάει τις γυναίκες να ορθοποδήσουν μετά από ένα δύσκολο διαζύγιο. «Κλείσε τα μάτια σου τα μεσάνυχτα και θυμήσου το αγαπημένο σου φιλί. Ή αγόρασε ένα μπολ με σοκολατάκια Hershey’s Kisses, και φάε μια ντουζίνα από αυτά τα μεσάνυχτα». Αν πάλι είσαι σε σχέση ξεκίνα αυτό το έθιμο με τον αγαπημένο σου και μοιραστείτε ένα χολιγουντιανό καυτό φιλί ακριβώς στις 12.

Μπορεί να μην έχει κάποια ουσιαστική βάση αυτό το έθιμο, αλλά είναι κάτι που θα σε φέρει πιο κοντά με τον αγαπημένο σου ή αν είσαι single θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή.

Διαβάστε ακόμα: 4 χαρακτηριστικά που λατρεύουν οι άνδρες στις γυναίκες

Δες τι σκέφτεται για σένα βάσει των λουλουδιών που σου προσφέρει

Οι βασικοί λόγοι που νιώθεις πως είσαι σε έναν δυστυχισμένο γάμο




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα