1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τέλεια sex toys για να το πας σε άλλο επίπεδο


Δεν είμαστε σίγουροι ότι η ελληνική κοινωνία έχει περάσει στο στάδιο του να μιλάς ανοιχτά για ερωτικά βοηθήματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε προσπάθεια να δικαιολογήσουμε το ότι για τις επόμενες 500-600 λέξεις δεν θα διαβάσεις για τίποτα άλλο εκτός από πράγματα που μπορείς να βάλεις πάνω σου και μέσα σου. Επίσης δεν σημαίνει ότι θα χρειαστείς κάποιον πρόλογο για να σε βάλει στο ψητό σταδιακά. Ξέρεις πολύ καλά τι κείμενο κλίκαρες, και το μόνο που έμεινε είναι να βρεις κάτι που σου αρέσει.

Εν αρχή ην το dildo…
Οι επιλογές είναι αμέτρητες – σε μέγεθος, πάχος, χρώμα, υφή, ό,τι φανταστείς – αλλά εδώ έχουμε να σου προτείνουμε κάτι που θα βγάλει τα λεφτά του. Αρκετά μεγάλο για να μην το παρακάνεις και το βαρεθείς, αλλά και αρκετά ανθρώπινο για να μην συνηθίσεις σε περίεργο σχήμα και το σώμα σου αποφασίσει ξαφνικά ότι μπορεί να λειτουργήσει μόνο με έναν τύπο πέους.

…αλλά επίσης και τα αυνανιστήρια
Επειδή τα φαλλικά σύμβολα είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Η άλλη είναι οι εσοχές για την τοποθέτηση φαλλικών συμβόλων. Και αυτή εδώ η εσοχή (με μπόνους δόνηση) θα φροντίσει οι σόλο στιγμές σου να είναι… εχμ, λιγότερο σόλο. Βέβαια, για ακόμα λιγότερο σόλο καταστάσεις και στην περίπτωση που υπάρχουν δύο φαλλικά σύμβολα στο δωμάτιο, υπάρχει και αυτό το διπλό αυνανιστήρι, για να πείτε και οι δύο “το κεφαλάκι μόνο”. 

Αχ κουνελάκι
Αν η κλειτορίδα σου χρειάζεται λίγη περισσότερη αγάπη, αφέσου στα χέρια αυτού του χαριτωμένου παιχνιδιού. Αυτό που σου προτείνουμε είναι το πιο τυπικό σχήμα και μέγεθος, αλλά υπάρχουν πολλές (και εννοούμε ΠΟΛΛΕΣ) επιλογές αποκλειστικά για την φροντίδα του πιο ευαίσθητου σημείου σου.

Σνιφ σνιφ
Και κάποιες φορές θέλεις ολόκληρο το σώμα σου να γίνει η κλειτορίδα – έστω για ένα λεπτό. Πάνω-κάτω έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κάποιος την επίδραση των poppers. Εισπνέεις, χαλαρώνεις – ειδικά αν μιλάμε για πρωκτικό σεξ – και αφήνεις την ξαφνική ζέστη να σε παρασύρει. Το συγκεκριμένο είναι ιδιαίτερα ελαφρύ, με CBD και πολύ ευχάριστο άρωμα.

Από μακριά και αγαπημένοι
Εσύ: Βάζεις το αυγό μέσα σου. Το άλλο άτομο: Κατευθύνει τις δονήσεις από απόσταση. Δώδεκα στάδια έντασης, αμέτρητες πιθανότητες ηδονής – ειδικά αν βάλουμε στη μέση παιχνίδια κυριαρχίας με μια εσάνς δημόσιου εξευτελισμού. Επειδή το ξέρεις ότι θες να το τοποθετήσεις, να κάτσεις κάπου για καφέ και να πεις στον/ην σύντροφό σου “Οκέι, τώρα κάνε ό,τι θες”.

Φόρεσα το πέος μου και μπήκα
Μερικές φορές, ένα άτομο που είναι κάτοχος κόλπου θέλει να νιώσει για λίγο σαν κάτοχος πέους. Και αυτό το strap-on θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: Ο δεύτερος, εσωτερικός δονητής μπαίνει στον δικό σου κόλπο και η κατάσταση ξεφεύγει. Δεν είμαστε σίγουροι ποιος θα κάνει έρωτα σε ποιον, αλλά μάλλον και οι δύο θα εξαντληθείτε. Εδώ θα βρεις και dildo αντικατάστασης, αν θες να παίξεις με διαφορετικά μεγέθη. 

Ουφ, σφήνωσε
Οι πρωκτικές σφήνες έχουν δύο σκοπούς: Προπόνηση ή βασανιστήριο. Διάλεξε και πάρε. Εμείς σου προτείνουμε την συγκεκριμένη καθαρά και μόνο επειδή είναι σε σχήμα χειροβομβίδας. Όταν νιώσεις πως κοντεύεις να εκραγείς, μπορείς απλά να τραβήξεις την περόνη. Που, οκέι, η περόνη σε αυτή την περίπτωση είναι ολόκληρη η χειροβομβίδα και η χειροβομβίδα γίνεσαι εσύ. Δεν είμαστε σίγουροι πού το πηγαίναμε με αυτή την παρομοίωση.

Μείνε στη θέση σου
Οποιαδήποτε επεκτατική διάθεση θα κοπεί επίπονα από αυτό το κλουβί. Ιδανικό για παιχνίδια κυριαρχίας και εξευτελισμού. Για πιο προχωρημένους, υπάρχουν και μεταλλικές επιλογές που θα προκαλέσουν ακόμα περισσότερο πόνο. Ταιριάζει τέλεια με αυτό το κλασικό μαστίγιο. 

Σκάσε…
Ο περιορισμός της ομιλίας είναι πολύ κίνκι φαντασίωση, και με αυτό το φίμωτρο θα κάνεις τον/ην παρτενέρ σου να μπορεί μονάχα να μουγκρίσει. Έξτρα μουγκρητά πόνου και απόλαυσης θα προκαλέσει το συγκεκριμένο προϊόν, με τους ενσωματωμένους σφιγκτήρες για θηλές.

…ή μάλλον, κράτα το στόμα σου ανοιχτό
Μερικές φορές δεν θες να έχεις μπροστά σου ένα κλειστό στόμα. Μερικές φορές θες ένα στόμα που κυριολεκτικά δεν μπορεί να κλείσει, για να βάλεις ό,τι θέλεις μέσα. Αυτό το εργαλείο είναι για εσένα και το πολύ φιλότιμο άτομο που θα αποφασίσει να το φορέσει.

Τέλος, αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ ωραία, αλλά και ιδιαίτερα ευαίσθητα. Αν τα καθαρίζεις κάθε φορά με κάποιο δυνατό αντιμικροβιακό σαπούνι που χρησιμοποιείς για τα χέρια σου, μάλλον θα τους κάνεις περισσότερο κακό παρά καλό. Μην ξεχάσεις λοιπόν και το ειδικό καθαριστικό. 

Καλή διασκέδαση 🙂




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα