1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

6 λόγοι που σε κάνουν να μην νιώθεις σέξι και πώς θα διορθώσεις την κατάσταση


Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι είναι πιθανόν να περάσεις από αυτή τη φάση του να μην νιώθεις σέξι στο κρεβάτι ή στην καθημερινότητά σου. Για να μπορέσεις να λύσεις το συγκεκριμένο πρόβλημα θα πρέπει πρώτα να καταλάβεις τι σου φταίει. Δες λοιπόν για ποιους λόγους έχεις σταματήσει να νιώθεις σέξι.

#1. Μήπως βγήκες πρόσφατα από έναν χωρισμό; Οι χωρισμοί (είτε γίνονται ομαλά είτε απότομα) πάντα μας αφήνουν με ένα αίσθημα μειωμένης αυτοπεποίθησης και αυτό είναι κάτι που σίγουρα μπορεί να επηρεάσει το πόσο σέξι νιώθεις.

#2. Χρειάζεσαι μια στιλιστική ανανέωση; Αν νιώθεις πως θέλεις να ανανεωθείς θα σου προτείναμε να ξεκινήσεις από τα μαλλιά. Είτε έχεις ένα χτένισμα που δεν σου αρέσει καθόλου είτε έχεις το ίδιο κούρεμα εδώ και χρόνια και φοβάσαι να το αλλάξεις, τώρα είναι η σωστή στιγμή να κάνεις την αλλαγή.

#3. Μήπως σταμάτησες να τον θέλεις; Αν δεν έχεις όρεξη για σεξ και δεν νιώθεις σέξι υπάρχει μια πιθανότητα να μην το νιώθεις εξαιτίας της σχέσης σου με τον σύντροφό σου.

#4. Υποπτεύεσαι ότι σε απατάει; Η ένδειξη απιστίας λειτουργεί πάντα αρνητικά σε μια σχέση και σου δημιουργεί την αίσθηση πως δεν είσαι αρκετή.

#5. Πώς θα νιώσεις σέξι στο κρεβάτι αν έχεις ένα αφεντικό να σου φωνάζει όλη μέρα; Δυστυχώς οι κακιές επαγγελματικές σχέσεις δυσκολεύουν πάντα την κατάσταση και στην κρεβατοκάμαρα γιατί είμαστε άνθρωποι και δεν μπορούμε να τα διαγράφουμε όλα με το πάτημα ενός κουμπιού! Right;

#6. Δεν κακομαθαίνεις πλέον τον εαυτό σου. Από πότε έχεις να πας σε ένα σπα ή να αγοράσεις ένα ακριβό άρωμα; Είναι πολύ σημαντικό να κακομαθαίνεις τον εαυτό σου και να τον κάνεις να αισθάνεται όμορφα.

Διαβάστε ακόμα: Nέα έρευνα αποκαλύπτει: Πόσα ραντεβού πρέπει να βγεις με έναν άντρα για να καταλάβεις αν σου ταιριάζει;

5 tips για αρχάριους στο ταντρικό σεξ: Δες τι να κάνεις για να συνδεθείς καλύτερα με τον σύντροφό σου

Αν έχει ΑΥΤΑ τα 6 χαρακτηριστικά μην τον αφήσεις να σου φύγει ποτέ!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα