1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

6 tips που πρέπει να προσέξεις αν ταξιδεύεις με τον νέο σου σύντροφο| Fay’s book


Θέλεις να περάσεις φέτος τις πιο ωραίες διακοπές της ζωής σου και ταυτόχρονα να βάλεις δυνατές βάσεις για τη νέα σου σχέση; Ακολούθησε ΑΥΤΑ τα 10 tips και δεν πρόκειται να βγεις χαμένη.

#1. Είναι σημαντικό να περνάτε έστω και λίγο χρόνο χωριστά…ακόμα και στις διακοπές. Για παράδειγμα, όταν γυρίσετε από το μπάνιο σας πήγαινε και κάτσε λίγο στο μπαλκόνι με την πρόφαση ότι θέλεις να διαβάσεις το περιοδικό σου. Πίστεψέ με θα το εκτιμήσει (εκτός αν έχει ανασφάλειες και θεωρήσει ότι τον αποφεύγεις- Έχεις όμως όλες τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας για να του αποδείξεις πόσο πολύ τον θέλεις).

#2. Μην αποφασίζεις από μόνη σου για το τι θα κάνετε αλλά μην τον αφήνεις να παίρνει αυτός όλες τις αποφάσεις. Ρωτήστε ο ένας τον άλλον τι θέλει να κάνετε και πάρτε μαζί κάποιες αποφάσεις.

#3. Να έχεις υπομονή και να μην ξεχνάς πως ακόμα μαθαίνετε ο ένας τον άλλον και δοκιμάζετε τις αντοχές σας. Δείξε πυγμή αλλά ταυτόχρονα να είσαι και υποχωρητική.

#4. Βγάλε όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορείς (όχι μόνο selfies) για να θυμάστε πόσο όμορφα είχατε περάσει.

#5. Δοκιμάστε μαζί κάτι extreme που δεν θα έχει κάνει ποτέ ξανά ο ίδιος. Έτσι ακόμα και αν η σχέση σας δεν εξελιχθεί όπως θα ήθελες θα έχεις κάτι ξεχωριστό να θυμάσαι από εκείνον και το ίδιο και αυτός. Κάντε μαζί κάποιο extreme sport, δοκιμάστε μια εμπειρία που θα συζητάτε για μήνες. Σε γενικές γραμμές δημιουργήστε εμπειρίες ώστε να έχετε πολλά θέματα να συζητάτε.

#6. Φροντίστε να είστε πιο παιχνιδιάρα! Ακόμα και αν στην πόλη είστε πιο σοβαρές στις διακοπές μπορείτε να αφεθείτε ελεύθερες!

Διαβάστε ακόμα:

Βγήκες μόλις από μια μακροχρόνια σχέση; 5 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν δεσμευτείς ξανά…

Aυτό το 1 μυστικό που κρατάει τη σπίθα ζωντανή στα πιο ερωτευμένα ζευγάρια

Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο: Δες πώς θα μείνεις ερωτευμένη για πάντα με τον ίδιο άνθρωπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα