1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

7 λόγοι για να αγαπήσεις έναν Αιγόκερω


Δύσκολα θα βρεις άνθρωπο με άμυνες πιο ισχυρές από αυτές του Αιγόκερου. Και, σίγουρα, οι άμυνες κάποιου δύσκολα μπαίνουν στη λίστα με τους λόγους που τον αγαπάμε. Όχι, οι άμυνες το κάνουν πιο δύσκολο να μπούμε στα ενδότερα, αλλά δεν γίνεται να είναι και εχθρός. Και οι Αιγόκεροι το ξέρουν αυτό, άρα έχουν φροντίσει μέσα στους αιώνες οι άμυνές τους να γίνονται πιο φιλικές προς τον χρήστη.
Ε, και αυτό δεν μπορείς να μην το αγαπήσεις. Αν μπορεί ο βασιλιάς της άμυνας να αλλάξει τον εαυτό του για να γίνεται πιο προσιτός, τότε μπορούν και τα υπόλοιπα ζώδια.

Ακολουθούν άλλοι έξι λόγοι που αγαπάμε αυτό το τόσο περίεργο, δύσκολο ζώδιο.

*Ένα πράγμα που μπορεί να σε απογοητεύσει αν σου αρέσει να χτίζεις πράγματα στο κεφάλι σου είναι ότι ο εσωτερικός κόσμος του Αιγόκερου δεν είναι εξίσου θεαματικός με τις άμυνες που νίκησες μέχρι να φτάσεις εκεί. Το μυστικό που προστατεύουν οι άμυνες είναι ότι δεν χρειάζεσαι θέαμα αν έχεις την γλυκιά σου ησυχία και ξέρεις να περνάς καλά.

*Το χιούμορ τους, από την άλλη, μόλις το καταλάβεις θα σε κάνει να πέφτεις κάτω. Τα λένε χωρίς να τα σκέφτονται, επειδή δεν χρειάζεται πολλή έξτρα προσπάθεια για να αρμέξεις κωμωδία από την κοσμοθεωρία του μέσου Αιγόκερου. Και τα λένε όλα μη ειρωνικά, πράγμα που τα κάνει πιο αστεία.
*Δεν παρατάνε ποτέ τους στόχους τους, που σημαίνει ότι δεν θα αφήσουν κι εσένα να παρατήσεις τους δικούς σου. Οι Αιγόκεροι είναι εξαιρετικά υποστηρικτικοί με τους ανθρώπους που αγαπάνε.

*Όλη η κουβέντα με τις άμυνες που σχετίζεται με τους Αιγόκερους είναι και λίγο επινοημένη: Δεν υπάρχει κάποιο σπέσιαλ μυστικό για να προσπεράσεις τις άμυνες αυτού του ζωδίου. Χρειάζεται απλά να είσαι εκεί για αρκετό καιρό και να είσαι ειλικρινής.

*Ένας Αιγόκερως δεν θα το σκεφτεί πολύ για να θυσιάσει κάτι δικό του, αν αυτό βοηθούσε τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η προσωπική του ευτυχία μπορεί πάντα να μπει στα παρασκήνια, χωρίς αυτός να παραπονεθεί…
*…βέβαια, επειδή εξακολουθούμε να μιλάμε για ανθρώπους, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζονται αναγνώριση και επιβράβευση για το πόσο σωστά κάνουν τα πράγματα. Και το βάζουμε στα υπέρ, επειδή αν δεν είχαν κι αυτή την μικρή, ανθρώπινη ανασφάλεια, θα ανησυχούσαμε ότι είναι άλιεν.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα